Спечелете пътуване до Холандия, комплект ратанови мебели и комплект градински инструменти

Краен срок - 10 октомври 2015

HOME MAX обявава старта на ежегоден конкурс КРАСИВА ГРАДИНА, с което искаме да възнаградим ентусиазма на тези от вас, които обичат природата и полагат грижи, за да създадат красота и уют в заобикалящото ни пространство.

Градината предлага разнообразни възможности - да отглеждаме цветя, зеленчуци, дървета; да създадем пространство за детски игри или романтични вечери на свещи... Тя може да е нашето съкровено късче от рая и дали е така, зависи изцяло от собствените ни желания и способности.

Изпратете снимки от вашата градина като ни покажете не само вашата грижа за нея, а и своята уникална фантазия и изобретателност.

На страницата ни във Фейсбук, в специален албум на фото-конкурса ще бъдат публикувани всички снимки, отговарящи на условията, а почитателите на страницата ще имат възможност да гласуват за тях и да оставят своите коментари. 20-те снимки, събрали най-много харесвания, ще бъдат представени в Номинации с по 4 снимки на градина. Накрая, победителите ще са 3-те най-красиви градини.

Подготвили сме страхотни награди за най-добрите, а всички номинирани ще получат специалното ни издание за градината, както и ваучер за продукти от нашия сектор Градина.

Първа награда: Екскурзия за двама до Keukenhof, Холандия (пролет 2016)

Втора награда: Ратанова градинска гарнитура

Трета награда: Комплект градински инструменти

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара