Спечелете пътуване до Лондон за двама

Краен срок - 17 април 2015

Радио Витоша ви кани на премиерата на " Отмъстителите": Ерата на Ултрон" в Лондон.

Когато чуете: "Отмъстителите - битката започва!" в ефир, се обадете на 02/9701000 и се запишете за голямата награда: пътуване до Лондон за двама - самолетен билет и хотел и присъствие на премиерата на филма на 21 април.

Наградата ще се тегли в ефир на 17 април между 16:00 и 17:00 часа в Катя@Витоша.

Нов Отмъстител заявява присъствието си в новия трейлър на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН

Седмици преди ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН да превземе кино салоните новияти най-зрелищен трейлър на филма представи един нов герой – Видението. По стара традициа на Марвел, първата му поява е в края на двуминутното видео. Наскоро създателите на култовите образи обявиха, че в неговата роля ще се превъплъти Пол Бетани. Той е добре познат като гласа на Джарвис – изкуствения интелект, който изпълнява ролята на верен иконом на Железния човек икойто винаги има хаплив коментар и отговор за всичко.

Трейлърът на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН успява да повдигне още няколко въпроса, останали незасегнати досега като сервира на зрителите нова доза непоказани досега кадри. Освен неизменния от първия трейлър въпрос дали Ултрон ще успее да разедини Отмъстителите, с новото видео започваме да се питаме на чия страна ще застанат Куиксилвър и Алената вещица. А след най-новия трейлър се питаме и дали Брус Банър / Хълк (Марк Ръфало) ще целуне Черната вдовица (Скарлет Йохансон)?

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ бяха готови да се оттеглят и да се пенсионират, но Ултрон няма да им остави този шанс и те ще трябва отново да се съберат. Но дали силите им ще бъдат достатъчни и този път, за да се преборят с чудовищното творение на Тони Старк  и безкрайната му армия от дрони?

Отговорите на всички въпроси идват в ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 24 април. Дългоочакваната втора част от поредицата на Марвел идва у нас седмица преди премиерата на филма в САЩ.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара