Спечелете красива чиния – плато, кутия за сладкиши и бонбони и декоративна ароматна свещ

Краен срок - 15 април 2015

От дълбока древност яйцата се смятали за символ на плодовитостта и на новия живот. Те се разменяли като скъпи дарове в цивилизации като Шумер, Египет, Рим, Гърция, Китай и Персия. А една латинска фраза – „Omne vivum ex ovo“, дори твърди, че „всичко, целият живот, прозилиза от яйцето“.

Днес, „пременени“ в разнолики одежди, постигнати с помощта на всевъзможни техники, яйцата внасят пъстрота и веселие в дома и са основен акцент на Великден. Ето защо, верни на традициите и почитащи красотата, ние от Sense4Style.com оргазнизираме втори тематичен конкурс, този път посветен на Вашите „Писани яйца“.

За да се включите в него просто трябва да ни изпратите снимка на вашите творения. Разбира се, не е нужно да бъдат изкусно изрисувани според оригиналната техника, произлизаща от Украйна. Достатъчно е да са цветни и подготвени за предстоящия празник. Снимката може да включва и празнична декорация, трапезата или козунаците, които сте омесили. Но основен акцент трябва да са яйцата ;)

Всички снимки ще бъдат публикувани във Facebook страницата на сайта и първите три, събрали най-много харесвания, ще спечелят нашите награди:

    I-ва награда – красива чиния – плато
    II-ра награда – кутия за сладкиши и бонбони
    III-та награда – декоративна ароматна свещ

Условия на конкурс „Писани яйца“:

    Очакваме снимките на Вашата великденска подготовка, с основен акцент боядисаните яйца, на еmail: info@sense4style.com от 8 април 2015 – до 15 април 2015 г. (включително). Те ще бъдат публикувани веднага във Facebook страницата на сайта.
    Гласуването ще продължи до 19 април 2015 г.
    В конкурса ще участват само снимките, изпратени в периода 8 април 2015 – 15 април 2015 г. (включително).
    Всеки потребител може да участва с неограничен брой авторски снимки.
    Имената на пoбедителите, събрали най-много харесвания на своя снимка, ще бъдат обявени на 21 април.

Внимание!

Снимки, взети от интернет или от друг потребител без негово съгласие, няма да бъдат допускани за участие в конкурса!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара