Спечелете хлебопекарна, уред за правене на сладки, електрически грил и миксер


Краен срок - 21 април 2015

Влез в нашия сайт, разходи се из категориите и открий скрития заек в 3 от тях, отговори правилно кои са те и събери минимум 20 точки!

В края на играта ще бъдат изтеглени 4-ма печеливши! А наградите: Хлебопекарна, Уред за правене на сладки, Електрически грил и Миксер, са любезно предоставени от фирма „Таймтрон България ООД“!

* Ето и жокер: за да открите заека по-лесно използвайте филтъра „сортирай по“ в категориите! Ограничете търсенето в следните категории:  Парфюмерия, Часовници и бижута, GSM, Спорт и туризъм, Битова техника и Компютри и хардуер!

Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип сред всички участници, които са отговорили на зададения въпрос и са споделили играта на Get.bg сред своите приятели, на 22 април 2015г. от 16 часа.

Прочетето условието в играта, отговорете правилно на зададения въпрос и съберете минимум 20 точки, за да имате право да участвате в играта.

Участниците имат право на ново участие всеки ден.

За всеки приятел на участника, който се регистрира в играта през специален линк на финалната страница на играта, се добавят 3 бонус точки.

Награди: 
1. УРЕД ЗА ПРАВЕНЕ НА ХЛЯБ ELITE;
2. УРЕД ЗА СЛАДКИ/ МАДЛЕНИ ELITE
3. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ГРИЛ LAMARQUE
4. МИКСЕР FIRST FA-5262-2  


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара