Спечелете комплект куфари Samsonite и всяка седмица Samsonite Freequider раница

Краен срок - 23 април 2015

Участвай в играта на Samsonite и номинирай своя "Samsonite – посланик за 2015 година!

За да участваш, трябва да изпратиш на мейл samsonite@radiofresh.bg снимка(не по-голяма от 1Mbt) или кратко видео(до 15 секунди) на човека, който искаш да номинираш за посланик на "Samsonite за 2015 г.“ и в кратък текст да мотивираш избора си (остави също и трите си имена и телефон за връзка).

Всяка седмица в периода от 30.03.2015 г. до 23.04.2015 г. един от участниците в играта, номинирал свой избор за Samsonite посланик, ще спечели изключителната седмична награда на "Samsonite", които ще обявим в ефира на радио Фреш в "Шоуто на блондинките".

Тегленето на седмичните награди ще бъде съответно на: 02.04; 09.04; 16.04; и 23.04. Те ще бъдат обявени в ефир, а след това публикувани и на страницата на играта.

На 27.04.2015 г. в ефира на радио Фреш в "Шоуто на блондинките" ще обявим ГОЛЕМИЯТ финалист, определен за "Samsonite Посланик на 2015 г." който ще получи финалната награда - комплект куфари Samsonite и възможността да участва във фото сесии и промоции, като лице-посланик на марката в България.

Седмичните награди са Samsonite Freequider раница за 15.4 инча ноутбук с допълнително отделение за iPad, ергономични презрамки и дъждобран. Те ще бъдат спечелени от участници, предложили номинация за Посланик.

Голямата награда е комплект куфари Samsonite серия B-LITE DLX - елегантна, лека, удобна и функционална колекция.  Един куфар на две колела 65см. височина и един куфар 55см. височина - подходящ за ръчен багаж на борда на самолет.

Тя ще бъде изтеглена на живо в ефира на радио Фреш в "Шоуто на блондинките" и ще бъде за участника определен за “Samsonite Посланик на 2015“.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара