Спечелете Chanel №5, Braun Silk epil 7 и още разкошни подаръци

Краен срок - 17 април 2015

Слънцето ни изкушава с все по-честата си поява. Пролетта е тук, почуква нетърпеливо на вратата ни. Носим се по гребена на винтидж вълната и нашият най-верен спътник в това начинание са старите албуми.

Разгръщаме страниците и от тях нашите майки на по 20 - 25, ни гледат усмихнати в рокли с презрамки и флорални мотиви, платформи и прически по тогавашната мода.

Става ни мило, топло и приятно. Посягаме към онази забравена част от "имуществото" ни, която още пази емоцията от тази снимка. И влизаме в нейните спомени, емоции и... дрехи.

"Обичам мама! Тя ме научи на стил" е наш любим конкурс, който отново обръща поглед към черно-белите фотографии, за да открие много щастливи истории.

Избери твоята любима дреха, или, ако не е дреха, може да е аксесоар, обувка, украшение или каквото ти е най-скъпо, което ползваш и ти с кеф, от гардероба на мама, снимай ги и ги придружи от текст. Това е мама, не е нужно да описваме какъв, нали? Тя е специална. И е само една на света. И ни е научила на всичко, което знаем за красотата, стила, модата и това как да сме жени. Получили сме много от нея, нека й го признаем!

Очакваме снимките, придружени с текст до 17 април включително, на igra@viewsofia.com, за да отдадем нужното внимание с голяма стил-усмивка на Мама, и да ви дадем шанс да спечелите страхотни награди, естествено по две от всички. За мама и щерка. Тъй като двете не бива, а и не могат да бъдат разделяни никога.

Наградите в новата ни игра, както обичайно са жестоки и са както следва:

От Braun:

*Silk epil 7 и Skin Spa set

От CHANEL
№5 eau de parfum за мама и CHANEL №5 eau premiere за дъщеря

Прословутият парфюм "Шанел № 5" е признат за най-знаменитият аромат на XX век. И въпреки че носи авангардния дух на 20-те години, неговата слава се оказа непреходна. Светът се запознава с него на 5 май 1921 година, а днес, почти 100 години по-късно, той се е превърнал в тотална класика.

От Colibri
"В света на "Прада" - Джан Луиджи Паракини
"Да бъдеш Армани" - Рената Моло
"Легендата Версаче" - Мини Гастел
"Ив Сен Лоран" от Лоранс Бенаим.

Чудесната селекция от четири топ заглавия на издателство Колибри, ще ви въведе в севта на едни от най-великите модни дизайнери на всички времена.

ОЧАКВАМЕ СИЛНО УЧАСТИЕ,  ПЪЛНО С МНОГО ЛЮБОВ!
ИЗПРАЩАЙТЕ НИ МНОГО СНИМКИ!
НЕ НИ ЖАЛЕТЕ!
НАГРАДИТЕ СА ЗА ВАС!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара