Спечели билет за EXIT или Sea Dance Festival!

Краен срок - 24 май 2015

Готови ли сте за поредното EXIT приключение? И тази година мегафестивалът в Нови Сад и симпатичният му "роднина" – Sea Dance Festival, в Будва (Черна гора) ще забавляват меломани от цял свят с десетки концерти на живо на едни от най-големите и актуални артисти от световната музикална сцена!

Emeli Sande, Faithless, Manu Chao La Ventura, Motorhead, Milky Chance, John Newman, Martin Garrix и Tom Odel са сред артистите, които ще тестват издражливостта на Петроварадинската крепост в Нови Сад между 9 и 12 юли тази година.

The Prodigy, Rudimental DJ, Bondax и Dubioza Kolektiv пък ще тресат живописния плаж Яз в Будва, Черна гора между 15 и 18 юли.

Стани част от Exit Adventure! Спечели си билет за EXIT Festival или Sea Dance Festival в специалната игра на bTV!

Правилата:

От 28 април до 24 май ще бъдат публикувани общо 4 седмични анкети (нова анкета всеки вторник), свързани с артистите или любопитни факти за Exit Festival или Sea Dance Festival.

От всички регистрирани потребители, които са гласували в анкетата от дадена седмица, чрез жребии ще бъдат определени четиримата седмични победители в играта, като двама ще печелят по един билет за EXIT Fest, а други двама ще печелят по един билет за Sea Dance Festival.

Имената на седмичните победители ще бъдат обявявани всеки вторник с публикуването на новата анкета в играта. Победителите ще получават информация за наградите си на имейлите, с които са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да използвате валидни имейли, които четете редовно.

Както подробно е описано в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ на играта, изпращането на билетите до победителите НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ преди 2 юли 2015г., по изискване на организаторите на EXIT Festival!

ВАЖНО! Билетите, които победителите печелят, осигуряват достъп до концертите от двата фестивала и НЕ включват транспорт и настаняване в Нови Сад и Будва.

Гласувай и спечели билет за EXIT или Sea Dance Festival!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара