Изпратете едно от 31 000 Milka парченца до любим човек


Краен срок - 31 май 2015

Последното парченце винаги е най-сладко.

Ето защо, то може да се превърне в нежен жест към специален за теб човек. Създай свое парченце с послание ОНЛАЙН и го сподели със специален човек. Или изпрати на любим човек последното си парченце. Купи шоколад Milka с липсващо парченце, виж кода от вътрешната страна на опаковката и го изпрати на скъп за теб човек.

Продукт участващ в активността: шоколад „Milka с алпийско мляко“ със специална опаковка с липсващо парченце и код от вътрешната страна на опаковката.

Механизъм на промоционалната активност:

1. Закупете продукт Milka с Алпийско мляко с промоционален код, който се намира във вътрешната част от опаковката.

2. Отидете на www.milka.bg и регистрирайте кода, който е отпечатан от вътрешната част на опаковката на шоколада. Това ви дава възможност да изпратите физически липсващото парченце шоколад до ваш любим човек.


3. За целта, въведете двете имена, пълния адрес, пощенски код и телефонен номер на човека, на когото искате да изпратите последното парченце, както и вашите имена и телефонен номер. Монделийз България не носи отговорност за грешно или невалидно предоставен адрес и/или некореспондиращ телефонен номер на получателя.

ВНИМАНИЕ: Адресът на получателя, трябва да бъде само на територията на Република България ! Въвеждане на адреси в чужбина, ще се счита за невалидно.

4. След, което ние ще изпратим „последното парченце“ до вашия специален човек в срок до 30 работни дни. Преди доставка куриерът ще прозвъни получателите. Пратките ще се доставят на един и същи адрес само веднъж. Допуска се пратката да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от посочения получател, ако първото удостовери писмено, че е получило наградата от името на титулярния адресант. При отсъствие на адресантите, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена пратката в рамките на 10 работни дни. След този срок, адресантите няма да имат възможност да получат пратката.

В сайта www.milka.bg е предвидена възможност да се изпраща и виртуално „последно парченце“, за което не изисква покупка на продукт и регистрация на код.

Броят на „последните парченца“ е ограничен (31 000 броя) като промоционалната активност е валидна до изчерпване на количествата им или до изтичане на посочения срок в точка I.

Участвай в КОНКУРСА

4 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара