Спечелете таблет или 24-каратова златна реплика на първата българска банкнота

Краен срок - 31 март 2015

Играйте "Мила Родино!" в месеца на България!

На коя дата по стар стил е подписан Санстефанският мирен договор?
1. 03.03.1878г.
2. 19.02.1878г.
3. 17.02.1878г.

Познайте верният отговор!

Спечелете таблет или автентична златна банкнота!

Въпросите по време на периода ще се различни всяка седмица;

Всяка седмица до приключване на играта Организатора ще публикува по 2 въпроса;

След приключване на играта на eдин от всички отговорили вярно поне на един въпрос ще бъде изтеглен на 04 Април в 12:00 ч. на онлайн живо предаване с помощта на http://www.random.org/lists/ (генератор на случаен принцип), което разбира се ще бъде записано и предоставено на нашите портали за гледане. След това ще се свържем с победителя, за да му връчим наградата.

Всеки от Победителите получава награда таблет и 24-каратова златна реплика на първата българска банкнота, емитирана през 1885 г.  Общият брой на наградите е 2 (два) броя.

Един и същи Участник не може да получи повече от една награда, независимо от броя на неговите участия (заявки за участие). Списък с Победителите ще се обяви на интернет страницата на Играта. Победителите се уведомяват чрез лично съобщение на интернет страницата www.facebook.com от служители на Организатора в срок от 3 работни дни от датата на избирането на Победителите. Ако настоящият адрес на Победителя е извън гр. Бургас, той има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен точен адрес в рамките на 7 (седем) работни дни.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара