Сподели своите лични постижения и спечели всеки ден супер награди от Своге

Краен срок - 31 март 2015

Стъпка 1: Влезте на Facebook страницата на Своге

Стъпка 2: В специално създаденото приложение, натиснете бутона „Участвай“.

Стъпка 3: Разкажете за вашето „Постижение в живота“ като попълните съответното поле с текст по ваш избор, както и всички останали полета във формата, която ще се появи на екрана и натиснете „Изпрати“.

Забранено е текстът да съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица или групи, и други. Регистрации на такива текстове ще бъдат автоматично дисквалифицирани от Играта. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира и всяка регистрация, която според него не отговаря на условията на Играта.

Стъпка 4: След изпращането на историята, в рамките на 24 часа Организаторът е длъжен да я прегледа и одобри, след което ще пристъпи към нейното официално публикуване във Фейсбук страницата на Своге. Изпращайки историята, участниците дават съгласието си тя да бъде публикувана на фен-страницата на Своге във Фейсбук.

Стъпка 5: След публикуването на определено „Постижение в живота“ всеки потребител има седемдневен срок, в който неговата история събира възможно най-много потребителски гласове за този период чрез гласуване в апликацията.

Стъпка 6:
    А)След изтичането на всеки отделен седемдневен период, „Постижението в живота“, събрало най-много гласове измежду всички публикувани за съответен ден от играта истории, печели сладка награда от Своге.
    Б) В края на промоционалния период (01.04.2015) посредством жури в състав Веселина Алексиева (Главен редактор на Журнал за жената) и Биляна Траянова (актриса, сценарист и продуцент на документални филми и телевизионни програми) ще бъдат избрани трима печеливши, които ще спечелят голямата награда- публикация на Вашето „Постижение в живота“ в списание „Журнал за Жената“.

НАГРАДИ:

1) Дневни награди – 21 броя (за всеки ден от играта) сладки изненади от Своге, всяка включваща по 10 броя шоколад „Своге Лешников Крем, 90гр.“

2) Голяма награда - Публикация на Вашето „Постижение в живота“ в списание „Журнал за Жената“.

Редакцията на списание „Журнал за Жената“ си запазва правото да нанася правописни, пунктуационни и други редакции на избраните истории, без да променя тяхното съдържание и смисъл.

Един участник може да регистрира по една история „Постижение в живота“ на ден и общо 3 за целия период на играта. Всеки пореден опит ще бъде считан, като невалиден.

Всички печеливши ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Своге, както и в страница Печеливши в играта. Те ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон, като лично съобщение в страницата на Своге във Фейсбук.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара