Спечелете Samsung Galaxy S6 1 или Samsung Galaxy S6 edge

Краен срок - 7 април 2015

Бъди един от първите, които ще опознаят флагманите Samsung Galaxy S6 и S6 Edge отблизо! #VIVACOM ти предоставя уникалната възможност да тестваш един от двата смартфона за период от 7 дни. Сподели своите впечатления и участвай в томбола за спечелването на Galaxy S6 или S6 edge.

За да участва в конкурса за спечелване на награда, участникът трябва да се регистрира в играта като попълни следните данни:
• Име и фамилия
• Телефонен номер
• Регистриран e-mail адрес

Участникът получава потвърждение за регистрация за участие в конкурса за спечелване за награди.

Всеки участник има право само на едно участие в играта.

Играта се провежда на три етапа.

Първи етап (от 24 март до 23:59ч. на 29 март 2015г.):

По време на Първия етап на конкурса всеки, желаещ да участва, може да се регистрира в приложението за възможността да стане един от тестерите на новите модели на Samsung Galaxy S6 edge| Galaxy S6.

Втори етап (от 30 март до 31 март 2015 г.):
На 30 март, с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, се теглят имената на петимата тестери от играта измежду участниците, които са изпълнили условията от настоящите „Правила и условия“. Техните имена ще бъдат обявени на официалната страница на VIVACOM във Facebook на 30.03.2015 г. до 19:00 часа.

Трети етап (от 1 април до 23:59ч. на 7 април 2015г.):

Всеки от избраните петима тестери ще качва ежедневно информация в приложението.

Награди:
• 1 бр. безжично зарядно S Charger Pad
• 1 бр. смартфон Samsung Galaxy S6 1 или смартфон Samsung Galaxy S6 edge, по избор на печелившия.

• Измежду петимата тестери, които са изпълнили условията ще бъде изтеглен един победител и една резерва, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип, който ще спечели 1 бр. смартфон Samsung Galaxy S6 edge или Samsung Galaxy S6, по избор на победителя;

От общата база данни с регистрирали се за участие в конкурса в първия етап ще бъде изтеглен един победител и една резерва, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип, който ще спечели 1 бр. безжично зарядно S Charger Pad;

• Печелившите се обявяват на 8 април 2015г. до 17:00 ч. на страницата на VIVACOM във Facebook;

• Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с Победителя на посочените от него имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара