Спечелете пътуване за двама на стойност $4000 в Куба, Индия, Италия, Перу, Мароко или Австралия

Краен срок - 1 април 2015

Включете се, за да спечелите пътуване от Intrepid за двама на стойност  $4,000! Изберете една от шестте дестинация на шест различни контитента. Вие и вашият придружител ще се почувствате специални и ще имате възможност да усетите живота на тези места все едно сте част от местното население.

Шест континетна, шест обиколки, от които може да избирате. Следвайте пътя на инките в Перу, открийте кенгурата на Австралия, плавайте около Италия, посетете невероятните храмове в Индия, изследвайте пазарите с подправки в мароко или открийте уникалната история на Куба - изборът е ваш.

Включването в състезанието е лесно - харесайте TourRadar, регистрирайте се с годините и имейл адреса си и изберете къде искате да отидете.

Наградата е две места в Intrepid Travel Trip всяка от тях на стойност не по-голяма от AUD $ 2.000. Самолетните билети не са включени в наградата и победителят сам трябва да си ги осигури.

Победителят ще бъде обявен в рамките на една седмица, след края на конкурса. Наградата трябва да бъде използване не по-късно от 31 декември 2015 година.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара