Спечелете пътуване до Абу Даби и невероятно дрифт приключение

Краен срок - 10 април 2015

Всяко лице, което отговаря на условията, може да се регистрира за участие в Играта. За целта, това лице трябва да притежава личен профил в социалната мрежа Facebook (Фейсбук) и в периода на Играта да се регистрира за участие в приложението на Играта, находящо се във фейсбук страницата на Организатора, в раздел „Приложения".

Самата регистрация в приложението на Играта във фейсбук страницата на Организатора се извършва, като лицето, което желае да участва, попълни в отворената на екрана форма за участие своите актуални имена, телефон, имейл адрес и фейсбук профил, отбележи, че е съгласно с настоящите Официални Правила, и натисне бутон „Участвай".

Всеки участник, който иска да спечели награда от Играта, след регистрацията си за участие в Играта трябва да: (а) отговори на един въпрос, свързан с филма "Бързи и Яростни 7", и (б) да отговори на въпросите „Защо искаш да спечелиш Голямата награда? Коя е причината да изпратим теб в Абу Даби?".

Отговорът на въпросите „Защо искаш да спечелиш Голямата награда? Коя е причината да изпратим теб в Абу Даби?" следва да бъде в размер до 500 символа, написан на български език на кирилица. Отговорът на всеки участник ще бъде публикуван във фейсбук страницата на Организатора, на която се намира приложението на Играта и ще бъде видим от всички трети лица.

Бъдете оригинални, аргументирайте се, покажете, че сте фенове на „Бързи и Яростни". Пишете ясно и логически свързано, не се отклонявайте от темата, спазвайте правилата на граматиката! Ще спечели най-оригиналният отговор на най-запаления фен!

Комисия в състав представители на Организатора и на „Форум Филм България" ЕООД ще оцени отговора на всеки участник на въпросите „Защо искаш да спечелиш Голямата награда? Коя е причината да изпратим теб в Абу Даби?", като му даде точки от 1 до 10. Голямата награда ще получи участникът, събрал най-много точки. В случай че при оценяването им от комисията, отговори на въпросите „Защо искаш да спечелиш Голямата награда? Коя е причината да изпратим теб в Абу Даби?" на различни участници са събрали равен брой точки, печелившият участник ще бъде изтеглен чрез жребий.

Наградите „Филмов Мърчандайз" ще бъдат изтеглени чрез жребий (на лотариен принцип) измежду всички участници, дали верен отговор на въпроса, свързан с филма "Бързи и Яростни 7".

Тегленето на наградите „Филмов Мърчандайз" и определянето на най-оригиналния отговор на въпросите: „Защо искаш да спечелиш Голямата награда? Коя е причината да изпратим теб в Абу Даби?" ще бъде извършено от оценяващата комисия на 15.04.2015 г., а информация за печелившите участници ще бъде публикувана във фейсбук страницата на Организатора на 15.04.2015  г. след 16:00 часа.

Наградите в Играта са два вида: Голяма награда - „Преживяване в Абу Даби", и награди „Филмов Мърчандайз".

Голямата награда - „Преживяване в Абу Даби" включва:

■ Самолетен билет (икономична класа) с включени летищни такси по маршрут София - Абу Даби - София за спечелилия участник и един негов придружител. Не могат да се избират отворени билети и да се извършва междинен престой по маршрута.

■ Един от пътниците трябва да има навършени 18 години. Ако победителят е под 18 години, трябва да избере да бъде придружен от пълнолетно лице. Ако победителят е над 18 години, може да избере да бъде придружен от пълнолетно или непълнолетно лице. Победителят и неговият придружител трябва да заминат и да се върнат заедно.

■ 4 нощувки и закуски в 5-звезден хотел „Jumeirah at Etihad Towers" в Абу Даби за победителя и един негов придружител.

■ Трансфер от летището в Абу Даби до хотела и от хотела до летището.

■ Посещение на Дрифт училище „Yas Marina Circuit" (включва: два часа и половина за двама души. Шофьорите трябва да имат навършени 18 години и шофьорска книжка. На място се попълва формуляр за освобождаване от отговорност. Максималната разрешена височина е 188 см., а минималната - 160 см. Максималното допустимо тегло е 105 кг. Лице без шофьорска книжка или на възраст между 14-17 години може да се вози като пътник. Не се допуска возене на лица под 14 години. Употреба на алкохол, упойващи вещества, наркотични вещества или лекарства, които биха могли да повлияят на концентрацията и уменията за шофиране, не е разрешена преди шофирането. Бременни жени не се допускат).

■ Разглеждане на забележителност със самолет (продължителност на полета: 25 минути. Участниците трябва да покажат валиден паспорт, когато се чекират на борда на самолета. Деца под 12 години трябва да са придружени от лице над 18 години. Бременни жени не се допускат до самолета).

■ 2 броя Fast Track билети за „Ferrari World Abu Dabi Park" (деца под 12 години трябва да са придружени от лице над 18 години).

■ Пътна застраховка на спечелилия участник и неговия придружител (пътната застраховка се подчинява на общите и специалните условия на застрахователя; спечелилият участник и неговият придружител следва предварително да се запознаят с общите и специалните застрахователни условия и покритите рискове; Организаторът на Играта не носи отговорност за заплащане на допълнителна застрахователна премия, ако здравословното състояние или възрастта на лицата налагат такава).

Спечелилият голямата награда трябва да осъществи пътуването до Абу Даби в периода от 10.09.2015 г. до 15.12.2015 г. или от 15.01.2016 г. до 27.04.2016 г.

Наградите „Филмов Мърчандайз" включват:

■ 5 броя брандирани шапки - „Бързи и яростни"

■ 5 броя брандирани чаши - „Бързи и яростни"

■ 5 броя брандирани тениски - „Бързи и яростни"


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара