Покажи стила си и спечели новия течен "прах" на Ariel или среща с дизайнерката Виргиния Здравкова

Краен срок - 22 март 2015

Няма друг сезон, който да ме изпълва с повече вдъхновение и оживление, от пролетта. Защото идва с нови цветове, по-леки материи и една ефирност и очакване, че нещо интересно ще се случи!

Е, тази пролет, заедно с Ариел, ви предизвикваме да ни покажете стила си и да спечелите страхотни награди - две от вас ще грабнат новия течен "прах" на Ariel и ще са сред шестте финалистки от кампанията, която правим съвместно с Hashtag и Sense4Style, една от които ще има невероятното удоволствие лично да се срещне с дизайнерката Виргиния Здравкова, от която да получи ценни модни съвети за визията си. Срещата ще бъде филмирана и след това ще бъде споделена с всички, които четат блога. Безценно изживяване!

А ето и какво трябва да направите, за да участвате:
 

 - да изпратите на hello@onlinepriatelka.com ваша снимка, на която сте облечени в моден сет на тема "Пролетни емоции", който включва дрехи, обувки и аксесоари - цялостна завършена визия!

- не пропускайте да отбележите в имейла двете си имена, възрастта и от кой град сте.
 

- може да изпращате снимките си до 22 март, а на 23 март ще обявя и двете победителки, които ще грабнат наградите на Ariel и ще продължат в борбата за голямата награда!

Желая ви модно вдъхновение, отваряйте широко гардеробите си, грабвайте фотоапаратите и щрак!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара