Спечелете смартфон Microsoft Lumia 535 Dual SIM

Краен срок - 31 март 2015

В проучването nextrend имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които прочетат и приемат Условията за участие. В томболата за награда нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com, както и представители на спонсора VIVACOM.

Участието в томболата за награда се провежда на територията на Република България и наградата може да бъде изпратена в рамките на страната.

За да участвате в проучването nextrend, е необходимо да отговорите на всички въпроси, отворени и затворени, и да попълните данните си (две имена, актуален телефон и имейл). С това участвате в томболата за Наградата. Всеки може да се запише само веднъж със своите имена, телефон и имейл. Едно име с различни имейли не се допуска за участие и при опит за манипулация участникът ще бъде дисквалифициран при тегленето на награда.

Наградата в nextrend #6 е един брой смартфон Microsoft Lumia 535 Dual SIM. Наградата не може да се прехвърля, обменя срещу пари или заменя.

Печелившият ще бъде определен измежду всички участници, дали отговор на последния, отворен въпрос в проучването. Тегленето ще бъде организирано до 10 работни дни след приключване на nextrend. Печелившият ще бъде уведомен по имейл и чрез публикация в nixanbal.com. Той трябва да отговори на получения имейл до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара