Спечелете серия Bioten Recaptiv и всяка седмица още 20 награди

Краен срок - 8 март 2015

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

1. Да приеме Facebook приложението на Bioten – “СПЕЦИАЛНАТА ЖЕНА В ЖИВОТА” и да разреши достъп до основните си данни (име и имейл).

2. Да избере специална жена, за да я поздрави за 8-ми март.

3. Да създаде сертификат за специалната жена като избере рамка, напише или избере пожелание и добави печат.

4. Да сподели готовият сертификат на профила на получателя във Фейсбук или в своя профил.

5. Да се включи в томбола за награди.

Две поредни седмици ще бъдат раздавани следните седмични награди:

Всяка седмица на томболен принцип ще бъдат изтеглени 10 печеливши, всеки от които ще получи един bioten Recaptiv Реструктуриращ дневен крем срещу стареене, SPF15 за себе си и един bioten Recaptiv Реструктуриращ дневен крем срещу стареене, SPF15 за поздравена от него жена, чрез настоящото приложение. Спечелилият ще има правото да избере, коя от жените, които е поздравил да получи наградата, ако е поздравил повече от една дама.

В края на играта ще бъде изтеглен един печеливш, който ще получи цялата серия bioten Recaptiv за себе си и за поздравена от него жена, чрез настоящото приложение. Спечелилият ще има правото да избере, коя от жените, които е поздравил да получи наградата, ако е поздравил повече от една дама.

В седмичните томболи за награди има право да участва всеки, който е създал и споделил поне един сертификат за специалната жена в живота.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Тегленията на наградите ще се осъществят на датите 04.03.2015 и 09.03. 2015, като на 09.03.2015 ще бъде изтеглена и голямата награда.

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: bioten@sarantis.bg в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт, както и трите имена, адрес за доставка и телефон за контакт на поздравената от него жена, която е избрал да получи наградата.

Организаторът се задължава да достави наградите в рамките на 20 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара