Искаш ли нов iPhone 5s? Спечели го!

Краен срок - 4 април 2015

Искаш ли да смениш стария си телефон с нов, супер модерен, изключително бърз и пълен с множество функции iPhone 5s? Меломан.бг | Музиката на твоя живот има ново предизвикателство към всички свои читатели и приятели.

Без значение за какво използваш своя телефон – за да говориш с любимия човек, за да държиш децата изкъсо, за да пращаш sms-и до своите приятел или за да си нон стоп онлайн…, сега ти предлагаме да го замениш с чисто нов iPhone от нас.

Условията на играта са повече от лесни и не изискват особени усилия. Влез в страницата ни във Facebook – facebook.com/meloman.bg и виж колко от твоите приятели са наши фенове там. Напиши отговора, заедно с името си, в коментар под тази статия и бъди готови за подарък.

На 5 април един от всички участвали ще посрещне месеца с чисто нов телефон – iPhone 5s с чип с 64-битова архитектура, сензор за разпознаване по пръстов отпечатък, по-добра камера и операционна система, разработена специално за 64 бита.

Всяка от тези функции би превърнала телефона в изпреварващ времето си смартфон. А всички те превръщат смартфона в категорично изпреварващ времето си iPhone.

Месецът на голямото броене започна! Включи се и ти!

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара