Спечелете 50 вкусни награди от Maggi

Краен срок - 23 март 2015

50 вкусни пакета MAGGI® Любима супа очакват своите нови притежатели.


За да се включи в играта, е необходимо участникът да познае правилно, в коментар под поста, всички подправки в кръстословицата. Състезават се само коментарите под поста на стената ни. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Печелят 10 (десет) от участниците, които са познали правилно, в коментар под поста, всички подправки в кръстословицата. Победителите ще бъдат определени на лотариен принцип, гарантиращ равен шанс на всички участници. Имената на победителите ще бъдат публикувани на стената на страницата ни на 23.03.2015 г. до 18.00 часа. Ако ти си един от печелившите, следва да ни изпратиш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да ти изпратим наградата по куриер.

Ако организаторът не успее да се свърже със спечелилия участник на посочения от него телефон и адрес в рамките на 2 (две) работни седмици след обявяване на печелившите участници, наградата се пази още 10 работни дни. Участниците, непотърсили наградите си в посочения 10 (десет) дневен срок, губят правата си върху тях. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на условията за участие в тегленето на наградите.

След обявяване на печелившите участници, те получават наградата си по куриер на посочения от тях валиден адрес.

Наградите, които ще получат изтеглените победители са:

За всеки един от изтеглените победители – по 5 броя MAGGI® Любима супа:

    2 броя MAGGI® Любима супа Селска пилешка
    2 броя MAGGI® Любима супа Гъбена
    1 брой MAGGI® Любима супа Зеленчукова


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара