Спечелете 30 броя кутии с вафли Морени

Краен срок - 8 март 2015

Играта се организира на стената (Timeline) на страницата на Морени във Facebook

За да се включат в играта и да вземат участие в жребия, участниците трябва да коментират поста „Бъди свежарка“ в периода 06.03.2015 г. - 08.03.2015 г.

Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт!

Забранено е коментарите да съдържат вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилиепо адрес на конкретни лица или групи, и други. Публикуване на такива текстове ще бъдат автоматично дисквалифицирани от Играта. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира и всяка регистрация, която според него не отговаря на условията на Играта.

Наградите се разпределят чрез томбола. Един участник може да спечели само една награда.

Описание нанаградите:

· 30 броя кутии с вафли Морени, като всеки печеливш печели по 1 кутия вафли Морени (всяка кутия включва 30 броя вафли по 36 гр.).

· Всеки ден в продължение на 3 дни посредством томбола ще се теглят по 10 печеливши и ще бъдат обявени и публикувани в срок от 48ч. отприключване на играта. 

Печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола в присъствието на тричленна комисия като профилите им ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Морени не по-рано от10.03.2015 г. Печелившите ще получат и фейсбук известие, че са спечелили. Те ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон, като лично съобщение в страницата на Морени в срок от 10 работни дни, за да потвърдят наградата си

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им ипредоставяне на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара