Спечелете 3 броя електронни четци Amazon Kindle 4

Краен срок - 30 април 2015

В играта могат да участват всички картодържатели на кредитни карти, издадени от "Юробанк България" АД (Пощенска банка) преди началната дата на играта - 05.03.2015 г. Не участват нови картодържатели на кредитни карти, издадени след посочената дата.

За да участва в играта, в периода от 05.03.2015 г. до 30.04.2015 г. участникът трябва да направи покупка на стойност поне 5 лв., без значение от валутата, в която се плаща и да я заплати, с кредитната си карта, издадена от Пощенска банка.

Участникът трябва да заснеме покупката и да сподели снимката или директно в приложението на Facebook страницата на Пощенска банка или публично в профила си в социалната мрежа Instagram, като използва задължителния за играта хаштаг: #postbankcard.

Всеки участник трябва да знае точната сума и дата на покупката, с която участва, с цел потвърждение на извършването на трансанкцията с неговата кредитна карта, издадена от Пощенска банка, в случай че бъде изтеглен за печелиш.

Няма ограничение за типа продукт или услуга, които могат да бъдат закупени с кредитната карта от Пощенска банка, с изключение на продукти и услуги, снимки на които не биха били приемливи за споделяне в социалните мрежи, тъй като са нецензурни, обидни или демонстриращи расова, етническа, сексуална или друга принадлежност.

Един участник има правото да участва с неограничен брой снимки, което увеличава шансовете му в томболата.

Валидни са участия с покупки, направени както в магазин, така и по интернет, без значение от валутата, в която са платени. Не участват транзакции за теглене на пари в брой и за извършване на парични преводи посредством картата (в т.ч. преводи през e-Pay, B-Pay и EasyPay).

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез теглене на случаен принцип от всички участвали, посредством уеб базиран софтуер, ще бъдат изтеглени трима, които ще спечелят електронен четец за книги (Amazon Kindle 4).

Имената на победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Пощенска банка.

За да получат наградите си, печелившите участници трябва да удостоверят покупката като предоставят на Организатора дата, сума на покупката и последните 8 цифри от номера на кредитната си картата, с която са заплатили.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара