Спечелете всеки месец ваучери за общо 175 лв. от Mochko.com

Конкурсът е ежемесечен

Mochko.com организира ежемесечно състезание!

Целта на конкурса е нашите потребители да помогнат за популяризирането на идеята ни за по-лесно разменяне и продаване на използвани детски играчки. Всеки месец Mochko.com награждава потребителите, които са успели да привлекат най-много приятели и познати.

За целта всеки регистриран човек има възможност да селектира кой го е поканил в нашия сайт. За Ваше улеснение ние даваме уникален за Вас web адрес, който Вие можете да предоставите на хората, които искате да поканите, и ако те се регистрират през него, Вие автоматично ставате човекът, който им е показал сайта, без да Ви посочват изрично по потребителско име.

Всеки може да участва в състезанието, но имайте предвид, че Mochko.com брои в класиранията само реалните потребители. В случай на еднакви резултати, Mochko.com избира човека, поканил по-активните потребители в сайта ни.

Наградите, които раздаваме са ваучери, с които можете да си изберете обява от нашия сайт и да получите играчката за наша сметка, напълно безплатно за Вас. Доставката също е включена към ваучера.

Първа награда - ваучер на стойност 100 лв.
Втора награда - ваучер на стойност 50 лв.
Трета награда - ваучер на стойност 25 лв.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара