Спечелете уикенд за 4-ма в хотел Лъки Банско*****

Краен срок - 25 февруари 2015

Играта се публикува на официалната уеб страница на dm България www.dm-drogeriemarkt.bg. Посетителите на страницата се призовават да участват в играта. За да участваш в играта е необходимо  да спазиш следните условия:

Да отговориш поетапно на следните въпроси от анкетата.

При изпълнение на горепосочените правила, посетителите на страницата имат право да участват в играта. Участието в играта означава спазване на официалните правила на играта. Всеки участник има право да участва само с 1  път вярно попълнена анкета.

От всички участници в играта, които се квалифицират за участие за спечелване на наградите от играта,  ще се избере 2 (един) печеливш. Изборът ще бъде направен на лотариен принцип чрез сайта www.random.org. извършено от Организатора. Изборът ще се състои на 20.03.2015.

Имената на печелившият участник, под които се е регистрирало лицето,  ще бъдат публикувани на официалния уебсайт на dm България www.dm-drogeriemarkt.bg, в частта отделена за  настоящата рекламна кампания на 27.02.2015г.

Описание на Награди:
Уикенд за 4-рима в 2-спален Апартамент Лукс+ - хотел Лъки Банско*****.
Участникът спечелил наградата  трябва да се свържат с Организатора на тел: +359/ 2 915 49 56, за да разбере как ще получи наградата.

Наградата трябва да се потърсят най-късно до 31ви Май 2015.

Във всеки един от случаите, печелившите трябва да докажат своята самоличност , отговаряща на тази официално регистрирана във Facebook страницата, за да може да получи наградата си.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара