Спечелете телефон HTC One M8

Краен срок - 15 февруари 2015

За да участва в Кампанията “Абонирай се за бюлетина на eMAG.bg!” всяко заинтересовано лице трябва да се абонира за бюлетина на eMAG в периода 9 - 15 февруари 2015 г. на сайта www.emag.bg.

Всички, които вече са абонати на електронния бюлетин на еMAG.bg, автоматично участват в кампанията.

Чрез регистрацията в кампанията участниците изрично се съгласяват техните лични данни и съответната снимка да се използват с рекламна цел при спечелване на наградата.

Наградата се състои от Мобилен телефон HTC One M8, Dual Sim, 16 GB, 4G, Сив 5.2. Нетната стойност на предлаганата награда е 1079,99 лв, с включено ДДС.

Победителят ще бъде определен на 16 февруари 2015 6.2 Победителят ще получи награда състояща се от Мобилен телефон HTC One M8, Dual Sim, 16 GB, 4G, Сив на обща стойност 1079,99 лв, или подаръчен ваучер, издаден и изпратен в електронен формат (на имейла, с който печелившият се е регистрирал за бюлетина). Нетната стойност на ваучера ще бъде 1079,99 лв (получена след приспадане на облагаемия доход).

Ваучерът за отстъпка дава право на притежателя му да се възползва от предлаганите оферти, при условията и ограниченията, изрично споменати по време на кампанията.

Ваучерът за отстъпка на eMAG може да бъде използван, добавяйки КОДА в поръчката, след избирането на продуктите и добавянето им в количката. Кодът е валиден за една единствена поръчка, към която ще се приложи отстъпка, равна на стойността на Ваучера.

Ваучерът за отстъпка не може да бъде прехвърлен. Ваучерът за отстъпка е валиден при закупуване на всеки продукт от офертата на eMAG. Стойността на Ваучерите не може да се натрупва с цел заплащане на поръчки и не може да се комбинира с други подаръчни ваучери. Също така Ваучерът може да бъде използван за една поръчка, и ако стойността на закупените продукти не надвишава стойността на Ваучера, останалите пари не се заделят за друга поръчка.

В тегленето на жребий за седмичната награда влизат всички участници, които са се абонирали за бюлетина до дата 15 февруари 2015 г.

Победителят ще бъде определян на случаен принцип с имейл или код за участие, чрез услугата randomwinners.com. Резултатите от тегленията ще бъдат публикувани в блога на eMAG.bg

Организаторът ще се свърже с победителя по имейл в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му. Ако победителят не отговори на изпратеният му имейл в рамките на посоченият в имейла срок, ще се определи друг победител по описания по-горе механизъм.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара