Спечелете СПА процедури за двама, покривало за легло или бутилка вино от Dormeo

Краен срок - 15 февруари 2015

В Играта Организаторът ще раздаде общо 1 бр. СПА процедури за двама, 2 бр. покривало за легло Дормео Елипс 140х200 и 5 бр. комплект от 2 бутилки вино Gorchivka от Винарна Свищов. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1. бр. награда.

1 бр. комплект СПА процедури за двама, включва:
2 х винен пилинг и измиване с пяна
2 х релаксиращ масаж
1 х романтично джакузи за двама с бутилка шампанско

Наградата може да бъде използвана в СПА център Виктория в следните центрове:

ВИКТОРИЯ СПА ХОТЕЛ РАМАДА / ПРИНЦЕС / - СОФИЯ +359 895 79 29 38; 02 933 86 46
ВИКТОРИЯ СПА ХОТЕЛ РОЯЛ СПА ВЕЛИНГРАД +359 895 79 28 39
ВИКТОРИЯ СПА, ПУЛС ФИТНЕС СОФИЯ, пл. Народно Събрание 112  + 359 897 99 39 44
ВИКТОРИЯ СПА КОМПЛЕКС SEA WIND, СВЕТИ ВЛАС - + 359 892 222 818

2 бр. покривало за легло Елипс

Наградата е осигурена от Дормео България. Покривалото е с размери 140 х 200 см и е направено от естествени материали - чист памук.

5 бр. комплект 2 бутилки вино

Наградата е осигурена от Винарна Свищов. Вината са от специална Gorchivka Love Edition специално за празника на влюбените.

За да участва в Играта Участникът трябва да:

Да посети Facebook страницата на Dormeo Bulgaria, да се свърже с Facebook приложението "Роматично послание върху възглавница от Дормео";

Да създаде послание върху възгланица;

Да я изпрати на поне един свой „приятел“ в сайта www.facebook.com, който също трябва да приеме приложението и да се включи в играта.

С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели една от наградите. Наградите ще бъдат раздадени случаен принцип измежду топ 20 участника с най-много харесвания на техните възглавници.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с една своя регистрация в интернет сайта www.facebook.com. С една регистрация в интернет сайта www.facebook.com може да участва само едно физическо лице.

При създаването на въглавница, тя може да бъде изпратена до максимум 3 души.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в приложението на Играта на следния интернет адрес: www.facebook.com, както и на фен страницата на Дормео във Фейсбук и/или на официалния сайт на Дормео за България на адрес: www.dormeo.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на техните имена и профилни снимки, взети от профилите им в сайта www.facebook.com и/или заедно с тяхната електронна поща, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара