Спечелете романтичен подарък за вашата половинка

Краен срок - 11 февруари 2015

Нощ или ден? В кой час стиховете те прегръщат? Тихо,тайно прошепни ги на луната, или извикай ги към слънцето! Сега....или утре сутринта? ...Написа ли твоето любовно послание?

Награда: Подарък за Св. Валентин и излъчване на романтично послание в ефира на ТВ програма «Диема Фемили»

Печелившите ще се избират от екипа на „Нова Броудкастинг Груп” АД

Участието се извършва посредством изпращане на авторско стихотворение, което трябва да бъде не по-дълго от 4 реда и да съдържа поне едно от следните заглавия:

„Ритъмът на мечтите”
„Памуковата принцеса”
„Триумф на любовта”
„Забраненият плод”
„Моята карма”
„Ангелският остров”
„Корабът на мечтите”
„Щастливи заедно”
„Огнено сърце“
„Любов назаем“
„1001 нощ”
„Мелодията на сърцето”
„Готова на всичко”
„Край или начало”

За да може Потребителят да изпрати своето стихотворение, Потребителят трябва се регистрира чрез отбелязване в полето „Съгласен съм с Общите условия”.

Потребителят декларира, че е автор на стихотворението, изпратено от него, за участие в играта на организатора. В качеството си на автор потребителят разрешава на организатора, създаденото от него произведение, да бъде разгласено съобразно посоченото в правилата на играта и съгласно програмната политика на организатора. Потребителят се съгласява, че организаторът има право да разгласи произведението свободно, както цялостно, така и частично по своя преценка. Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението има изключителното право да използва създаденото от него произведение, респективно да разрешава използването му свободно от организатора съобразно условията на играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара