Спечелете пълно преобразяване от LC WAIKIKI

Краен срок - 6 март 2015

Натоварен сутрешен график, подготовка на децата за училище, напрегнат работен ден и куп задачи след работа... В забързаното ежедневие всяка жена мечтае, заедно с грижата за семейството и близките, да се погрижи и за перфектния си външен вид.

С наближаването на най-женския месец от годината и по случай Международния ден на жената 8 март, Радио FM+ и LC WAIKIKI подаряват на една дама Пълна промяна. "Хубава Жена“ ще превърне вашата половинка, съпруга, приятелка, сестра или майка в прелестна дама! Потопете я в света на блясъка и красотата, накарайте я да се почувства като истинска звезда на червения килим. Как можете да направите това?

От понеделник, 16 февруари, слушайте Радио FM+ и Шоуто на Ива Дойчинова "От сутрин до обед". Когато чуете песента на Рой Орбисън “Pretty Woman” от едноименната кино лента, изпратете на имейл hubavajena@fmplus.net точния час и вашите имена и телефон за връзка. Играта продължава до 5 март, a на 6 март в ефира на Радио FM+ ще бъде изтеглен печелившият.

Наградата е един ден, посветен изцяло на пълно преобразяване на една дама, което включва: ваучер за стилен дамски тоалет от марката LC WAIKIKI нa стойност 150 лв., елегантно сребърно колие от бижутериен океан El Grado и прическа, грим и манкюр от козметичен център "Ермитаж Бюти".

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара