Спечелете две петдневни екскурзии за двама до остров Сардиния!

Краен срок - 15 март 2015

Играйте за един от двата туристически пакета, включващи самолетен полет, 4 нощувки със закуски и вечери в Hotel Oasis 4* в Алгеро , Сардиния и безплатна обзорна екскурзия на Алгеро с екскурзовод на български език, осигурени от туристическа агенция Arrivals IDI.

Сардиния една от най-предпочитаните дестинации в света. Подходяща за всякакъв вид екскурзии и почивки, тя съчетава исторически и природни забележителности, райски плажове, кулинарни симфонии, фестивали и традиционни празници, както и дефилета на яхтения лукс.

Участник в играта може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVAClub преди 02.03.2015г. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

При стартиране на участието в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на трите въпроса;

Победителите в играта могат да бъдат само участници, които са отговорили правилно и на трите въпроса и са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на VIVACOM, която е издадена на тяхно име;

Всеки участник може да играе максимум веднъж за периода на играта;

Наградите са 2 (два) 5-дневни туристически пакета за по двама души, всеки от които включващ:

    Самолетен билет с директен чартърен полет от София
    4 нощувки със закуски и вечери в Hotel Oasis 4* в Алгеро , Сардиния
    Летищни такси
    Безплатна обзорна екскурзия на Алгеро с екскурзовод на български език
    Tрансфер летище-хотел-летище
    Горивна такса

Наградата се използва в периода 01.05 – 05.05.2015.

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на трите въпросa, ще бъдат изтеглени  2(двама) победители и 4(четири) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на организаторите ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 5 дни след изтегляне на томболата.

Организаторът проверява валидността на картите за лоялен клиентна VIVACOM, посочени от победителите.В случай, че номерата не са от базата с номера на валидни карти за лоялни клиенти на VIVACOM и не отговарят на името на участника, Организаторът запазва правото да дисквалифицира победителя и да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара