Спечелете професионален фотоапарат Nikon, 5 броя Iphоne 6 и 15 уреда за масаж от Dove

Краен срок - 12 април 2015

Спечелването на голямата награда в Кампанията “Сподели красотата с Dove ” не е обвързано с покупка.
За да се вземе участие за голямата награда всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

1 . Да посети фейсбук приложението на Кампанията "Сподели красотата" използвайки собствения си профил. Участник може да участва в Кампанията само с един потребителски профил

2. Да се съгласи, че приема Официалните правила на играта.

3. След потвърждение от администратора на страницата, че снимката отговаря на правилата на конкурса (посочени по-долу), снимката ще бъде качена в отделна галерия на име „Галерия на естествената красота на Dove”

Качените снимки трябва да отговарят на следните правила:

- трябва да са авторски, като автентичността ще бъде проверявана от Организаторите   в края на кампанията, само на снимките, които са изтеглени като печеливши за голямата наградa – професионален фотоапарат, за да се валидира спечелилият. За база, на която ще се определя автентичността на снимката, ще се счита факта, че тя не присъства в интернет пространството, с изключение на Facebook.com. Ако се установи, че печелившата снимка е качена на други сайтове (с изключение на facebook.com), то тя ще бъде обявена за невалидна и участникът, който я е качил, няма да бъде валидиран като печеливш.
- трябва да са реални, без текстове, лога или други детайли свързани с авторското право или не, отнасяща се до състезателя;
- форматът на снимките трябва да бъде jpg, png или gif;
- размерът на една снимка трябва да бъде максимум 10 MB
- размерът на снимките трябва да бъдат най-малко 620x390 пиксела

Всяка качена снимка ще бъде одобрявана от администратор.

Веднъж качени, снимките не могат да бъдат изтрити или модифицирани. Участващите лица могат да качват до три снимки на ден. След качването на третата снимка, същият ще има възможност да качи до нови 3 след 24 часа. НЕЗАВИСИМО ОТ БРОЯ НА КАЧЕНИТЕ СНИМКИ, ЕДИН УЧАСТНИК ВЗЕМА УЧАСТИЕ ЕДНОКРАТНО в провеждането на „Кампанията“ за спечелването на голямата награда.

Всеки участник с качена снимка на в приложението на играта участва в Кампанията за спечелването на професионален фотоапарат. Изтегленият  печеливш участник ще бъде упоменат във Фейсбук страницата и ще бъде уведомен по имейл или телефон.

Наградата ще бъде доставена с куриер до печелившия за сметка на Организаторите.

За голямата награда ще се изтегли един победител, както и 10 резервни участника.

Голямата награда е 1 брой: Професионален фотоапарат Nikon

Правила за наградите, обвързани с покупка

За да участва за наградите на лотариен принцип, обвързани с покупка ( 5 броя Iphоne 6 и 15 уреда за масаж), участникът трябва да регистрира своето име, телефон и уникален код в приложението “Сподели красотата” в секцията „Регистрирай код“.

Участието е възможно след покупка на продукти Dove на стойност минимунм 15 лв, направена в периода на Играта.

Участниците трябва да закупят продукт/и описани в т.1 и да регистрират кода и сумата от една или повече касови бележки в приложението. Там ще намерите указания, къде върху касовата бележка се намира кода.

При достигането на сума от 15 лв, участникът участва за 20 награди на лотариен принцип:

- 5 смартфона Apple Iphone 6 на стойност 1419лв с ДДС

- 15 Масажни уреда Cassada

Тегленето  на 20-те награди, ще се извършва 5 поредни седмици (20.02.2015, 06.03.2015, 20.03.2015, 3.04.2015, 14.04.2015), като на всяко теглене, ще се тегли по един телефон и 3 масажни уреда.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на Dove до 3 работни дни след официалното теглене. Организаорите на Кампанията си запазват правото да променят имената на спечелил участник, който не отговарят на условията за получаване на наградата, описани в този Официален правилник, като изтеглят нов печеливш.

Един участник може да спечели не повече от една награда от Националната кампания обвързана с покупка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара