Спечелете кростренажор, мултитренажор, кухненска везна и туристически щеки от Lidl

Краен срок - 8 март 2015

За да участва в Играта всеки Участник:

1. трябва да отговори  на седмичния въпрос, който може да бъде намерен на сайта  на играта. След даване на отговор Участникът трябва да попълни коректно регистрационната форма, която се намира под въпроса като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер и след това да натисне бутон „Участвай“.

2. се съгласява с настоящите Правила и с Правилата на Лидл България за защита на лични данни.

Участниците не могат да участват повече от веднъж седмично и да правят две регистрации за една седмица. Всички участници участвали за седмични награди, (спазили всички изисквания по-горе), автоматично участват и в томболата за голямата награда.

В рамките на периода на Играта един Участник може да участва в Играта максимум 4 пъти, при условие че отговаря на изискванията.

Наградите, които участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, са два вида:

Седмична награда – за всяка седмица от четирите седмици наградата ще бъде различна, както следва:
    Седмица 1 – Мултитренажор Crivit
    Седмица 2 – Кухненска везна SilverCrest
    Седмица 3 – Туристически щеки Crivit Outdoor
    Седмица 4 – Колан за електростимулация Sanitas
    Голяма награда – Кростренажор Actuell AL622E

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.Наградата не може да бъде прехвърлена на трети лица.

Определянето на Участниците, спечелили седмична награда, ще се извършва през първия работен ден от следващата седмица, чрез провеждането на томбола на случаен принцип. На 09.03.2015 г., също чрез провеждането на томбола на случаен принцип, измежду всички Участници, изпълнили изискванията в раздел ІІІ по-горе, ще бъде избран победител и двама резервни победителя, като победителят ще има правото да получи Голямата награда. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Имената на печелившите Участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България до 24 часа след провеждане на томболата за седмични награди, съответно томболата за голямата награда (09.03.2015 г.).
Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма.

Всеки Участник, спечелил награда (независимо дали седмична или голямата награда), трябва да изпрати имейл с потвърждение на адрес: igra@lidl.bg, в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившия Участник на www.lidl.bg/sportmarathon (датата, следваща деня на провеждане на седмичната томбола, респективно 09.03.2015 г. за голямата награда).


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара