Спечелете двойни билета/ваучера за прожекция на филма НЕСЛОМЕН

Краен срок - 26 февруари 2015

Obekti.bg и Форум Филм България обявяват провеждането на своята най-нова съвместна игра – НЕСЛОМЕН. Благодарение на нея всеки има шанс да спечели двоен билет за филма - епична драма, режисирана от Анджелина Джоли, която проследява живота на Луи Замперини, лекоатлет олимпиец, станал военнопленник на японските войски през 1943 г. по време на Втората световна война.

В рамките на настоящата игра участниците трябва да отговарят на задаваните въпроси, които организаторите ще публикуват във Facebook страницата на Obekti.bg в периода 24-26 февруари, 2015 г., като изпращат отговорите си под формата на коментар под съответния въпрос. В рамките на играта ще бъдат зададени общо 3 (три) въпроса, а победителите ще бъдат определени на лотариен принцип на ежедневна база, като в жребия се включват всички участници, дали верен отговор на поставения въпрос на деня. Всеки участник може да даде отговор на всеки един от общо трите въпроса (поставени в периода 24 – 26 февруари, 2015 г.) само по веднъж. Веднъж спечелил участник не се включва в разпределянето на останалите награди.

Награди:
- 3 броя двойни билета/ваучера за прожекция на филма НЕСЛОМЕН в кината от веригата на Арена и Синема Сити в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора (без Арена Парк Мол Стара Загора)

Тегленето и обявяването на тримата печеливши от играта ще се случи във фейсбук страницата на сайта www.obekti.bg  както следва:

- 24.02, 12:00 ч. обявяване на въпрос 1
- 24.02, 00:00 ч. затваряне на дневната игра за участие
- 25.02, 12:00 ч. обявяване на победител 1 и поставяне на въпрос 2
- 25.02, 00:00 ч. затваряне на дневната игра за участие.
- 26.02, 12:00 ч. обявяване на победител 2 и поставяне на въпрос 3
- 26.02, 00:00 ч. затваряне на дневната игра за участие
- 27.02, 12:00 ч. обявяване на победител 3 и финализиране на играта

Победителите в играта се уведомяват за наградата си чрез статус, публикуван на Facebook страницата на сайта www.obekti.bg в деня след затварянето на съответния етап на играта, чрез лично съобщение и чрез коментар с тагване под въпроса, на който участникът е дал верен отговор.. В случай че връзката не може да се осъществи поради нередовно проверяване на социалната мрежа или заради техническа неизправност, организаторите не носят отговорност.

Участниците, спечелили билет за прожекция на филма НЕСЛОМЕН, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три дни да се свържат с организаторите на посочените от тях координати и да посочат на чие име да са билетите и за кое кино да бъдат издадени. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.

Билетите за кино верига Арена, раздавани в рамките на играта, са валидни за период от 2 седмици от датата на издаването им. Ваучерите за кино верига Синема Сити са с валидност от 3 месеца от датата на издаването им. Билетите за Арена и ваучерите за Синема Сити са валидни само за филма НЕСЛОМЕН в рамките на редовните прожекции на филма за посочените в т.6 кина от веригите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара