Спечелете безплатно пазаруване в dm

Краен срок - 8 април 2015

Имаме страхотен повод за празник и Ви каним да се присъедините към нас! dm България предстои да открие своя 50-ти магазин и Вие, нашите верни клиенти, сте в центъра на празника ни. Подаръкът ни към Вас са много и разнообразни празнични оферти и активности.

Всички, пазарували в периода от 29.01 до 08.04.2015г. могат да вземат участие в томболата „Спечели покупката си обратно“!

Участието в томболата е обвързано с покупка!

В томболата могат да вземат участие всички лица, които в посочения период на провеждане на играта, са направили покупка на поне един артикул от асортимента на dm магазините по свой избор без значение на цената на стоката, и са се регистрирали за участие в съответния филиал, в който са направили покупката, попълвайки всички полета на предвидения за това талон за участие.

Талонът следва да бъде подписан от клиента и към него да бъде закрепен касовият бон, доказващ извършената покупка.

За целта по време на провеждането на настоящата томбола всеки клиент ще получава по два екземпляра от касовия си бон за извършена покупка като с единия екземпляр и попълнен талон може да вземе участие в томболата, а другият касов бон остава в клиента.

В случай, че спечели награда, той трябва да го представи в оригинал, за да може да получи наградата си.

Наградата, която участниците могат да спечелят, е стойността на вече направената покупка, с която са участвали в томболата.

Стойността на покупката се установява от касовия бон, с който участниците са заявили участието си в томболата по реда, предвиден в Правилата. 


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара