Спечелете 8 мини таблета, 400 портативни колонки, 1300 плюшени мечета, 1000 слънчеви очила и 500 тениски от Tedi

Краен срок - 12 юли 2015

Размяна на кодове за гарантитрани награди от 20.04.2015г до 12.07.2015г.

Промоцията включва следните продукти с промоционална опаковка и с производствен промоционален код, отпечатан върху стикер:

1. Тedi нектари – 300 ml
2. Tedi нектари – 750 ml
3. Tedi нектари - 1l
4. Tedi нектари GO – 300ml
5. Tedi нектари - 200ml
6. Tedi waterrr напитки (Ягода и Ябълка) – 500 ml
7. Tedi play напитки – 400 ml.

Кодът, поставен върху опаковката на продукта, е скрит върху стикер зад етикета или върху стикер на опаковката. Разкриването му е възможно само след закупуване на продукта.

За участие е необходимо:

а/ да закупите в периода 16.02.2015 - 12.07.2015г. необходимия брой промоционални продукти в зависимост от награта, която е избрал;

б/ да регистрирате своето участие в периода от 00:00:00 часа на 16.02.2015г. до 24:00:00 часа на 12.07.2015г. на сайтът на играта /датата и часът на получаване на заявката за регистрация от организатора са решаващи/;

Участникът трябва да направи своята регистрация за участие в промоцията еднократно. При регистрацията участникът избира потребителско име и парола. В случай на закупуване на следващ промоционален продукт участникът регистрира кода на закупения продукт, като влиза на сайта www.tedi.bg, използвайки потребителското си име и паролата си.

Всеки участник трябва да запази до края на промоцията стикера/етикета с промоционалния код, вписан върху него и регистриран от участника на сайта www.tedi.bg. При предоставяне на награда на участник организаторът има право да изиска стикерите/етикетите на всички продукти с кодове, вписани от участника на сайта www.tedi.bg. В тези случаи предоставянето на оригиналните кодове се счита за съществено условие за получаване на някоя от наградите във връзка с промоцията. Невъзможността за изпращане на четлив код, или изпращането на неверен/несъществуващ код лишава участника от право да получи наградата.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой кодове, при условие че регистрацията на всеки код се свързва със закупуването на определен продукт от участника. Кодът може да се използва еднократно за получаване на гарантирана награда или за жокер (подсказване) в играта „Намери Tedi“.

За участие в играта „Намери Tedi“ участникът може да посочи къде според него е Tedi, без да е необходимо да регистрира кодове. Ако участникът желае да увеличи своя шанс за спечелавне на седмичната награда може да получи жокер (насока, която увеличава значително шанса му за спечелване на наградата). Ако участникът пожелае да се възползва от тази възможност, следва да регистрира четири кода, които са валидни за играта през седмицата, следваща седмицата на регистрирането им.

Следните награди са налични за участниците в промоцията:
1/ Награди от играта „Намери Tedi“: Награди от играта „Намери Tedi“ – 8 мини таблета.

2/ Гарантирани награди:
а/ Първа гарантирана награда – 500 тениски;
б/ Втора гарантирана награда – 1000 слънчеви очила;
в/ Трета гарантирана награда – 1300 плюшени мечета Tedi;
г/ Четвърта гарантирана награда – 400 портативни колонки;

Максималният брой награди, който всеки регистриран участник може да спечели за целия период на промоцията, е съответно:
- Една награда от играта „Намeри Tedi“;
- По две гарантирани награди от всеки вид.

Превръщане на кодове в гарантирани награди

1. Всеки участник има право да замени регистрираните от него кодове за гарантирани награди.

2. Гарантираните награди се предоставят за следния брой регистрирани кодове:
а/ тениска – 10 кода;
б/ слънчеви очила – 12 кода;
в/ Tedi плюшено мече – 20 кода;
г/ портативна колонка Tedi – 35 кода.

3. Всеки участник може да замени регистрираните от него кодове за гарантирана награда по всяко време в периода от 20.04.2015г. до 12.07.2015г., при условие че е събрал необходимия брой кодове, посочен за съответната гарантирана награда, и гарантираната награда не е изчерпана. На сайта www.tedi.bg e постоянно достъпна информация в реално време за броя спечелени и броя останали налични към момента гарантирани награди от всеки вид.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара