Спечелете един от 50-те стека Kamenitza за компанията

Краен срок - 10 март 2015

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

50 стека Kamenitza всеки съдържащ по 8 (осем) кена Kamenitza 1881 0,5 л.

За да участвате в Играта е необходимо да, в посочената по-долу поредност:

1. Посетите интернет страницата на играта;

2. Потвърдите, че сте навършили 18 години;

3. Да се запознаете и да потвърдят, че сте съгласни с условията за участие;

4. Да изгледате видеото и да отговорите на въпроса от видеото чрез натискане на бутони ДА/НЕ

5. Да се регистрирате за участие чрез попълване на кратка регистрационна форма, предоставяйки следните данни: име, фамилия, email, телефон за връзка, отговарящи на същите от личната карта на участника.

При изпълнение на условията и при извършване на валидна регистрация, участникът и предоставените от него данни се включват за участие в томболите за изтегляне на наградите.

След извършване на регистрацията за участие, участникът получава съобщение дали регистрацията е извършена успешно. Регистрацията не може да бъде извършена успешно, ако в регистрационната форма не е попълнена задължителната информация по предходната точка. Регистрации, извършени след 24:00 ч. на 10-ти март 2015 г., са технически невъзможни.

За определяне на спечелилите наградата „СТЕК KAMENITZA” в присъствие на нотариус ще бъдат проведени 2 (две) томболи на следните дати:

§  първа томбола на 04.03.2015 г. за определяне на 25 спечелили (участва всеки, регистрирал се успешно в Играта спрямо условията, посочени в т.8.1 за периода до 23:59 на 03.03.2015)

§  втора томбола на 11.03.2015 г. за определяне на 25 спечелили (участва всеки, регистрирал се успешно в Играта спрямо условията, посочени в т.8.1 за периода до 23:59 на 10.03.2015)

§  Във всяка томбола се теглят 3-ма резервни участници, на които наградата се предоставя при невъзможност за предоставянето й на спечелил участник.

Участниците, спечелили “СТЕК KAMENITZA”, ще бъдат уведомени на email и/или телефонния номер, които са посочили при регистрирането си в Играта. Спечелилите ще бъдат обявявани на сайта на играта в срок от 24 часа след провеждане на томболата.

Участник, който е изтеглен като спечелил в една от трите томболи, отпада от участия в следващите томболи. Неизтеглени в томбола запазват участието си в следващи томболи. Няма ограничение за броя регистрации за участие в томболата.

Наградите могат да бъдат получени в срок до 13-ти Април 2015 г., на адреса, посочен от участника. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на Организатора. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Играта, само срещу представяне на лична карта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара