Спечелете 3 уикенда за двама в Банско от Kaufland

Краен срок - 15 февруари 2015

Спечелете награда, докато празнувате

Наближава празникът на влюбените Свети Валентин. Kaufland Ви предлага всичко необходимо за приятно и уютно изкарване! А защо празникът да не продължи и след 14-ти февруари?

Докато празнувате, включете се в нашата онлайн игра и спечелете страхотен уикенд. Успех на всички участници!

Как да участвате и какво може да спечелите

За да участвате в играта, е необходимо единствено да попълните коректно нашия онлайн формуляр, който се намира по-долу на страницата. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на играта – на 16.02.2015 г. Късметлиите ще бъдат уведомени по телефона от наш служител кога и от къде могат да получат своята награда. Имената ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Нашите печеливши.

Наградите, които може да спечелите, са:

3х уикенд за двама в Банско – настаняването включва: две нощувки за двама в Premier Luxury Mountain Resort в Банско, две закуски и две вечери на блок маса, бутилка вино за двете вечери, два обяда с тристепенно сет меню, безплатно ползване на сауна, парна баня, вътрешен басейн, фитнес, паркинг, 60-минутен релаксиращ балийски масаж за двама. Датите на настаняването ще бъдат уточнени допълнително, в съответствие с желанието на печелившия (възможните периоди са до 15.03.2015 г.).


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара