Спечелете ваучери за общо 400 лв. в конкурса #Love365

Краен срок - 14 февруари 2015

Участие: Всеки желаещ да участва в играта, трябва да ни изпрати най – романтичната си снимка. Снимката трябва да е авторска. Изпратете ни я като съобщение във фейсбук страницата ни. Заедно със снимките си трябва да изпратите и вашето име, телефон и имейл.

Правилата: Всички снимки, отговарящи на условията, ще бъдат своевременно включвани в играта. Всяка една от тях ще бъде публикувана в специален фотоалбум #Love365. Гласуването за снимките става на официалната Facebook страница на Триа Сити Център чрез кликване на бутона “Like” (Харесва ми) под избраната снимка. Всеки участник има право да се “отбележи” (тагне) на снимката и да я сподели с приятелите си.

Всички снимки ще бъдат принтирани и изложени на специални табла в общите части на Триа Сити Център.

Период на играта: от 19.01.15 до 14.02.14г.

Наградата: От десетте снимки, които са получили най – много “Харесвания” на фейсбук страницата ни, ще изтеглим чрез жребий един късметлия, който ще спечели ваучер на стойност 300лв и още трима, които ще спечелят ваучери на стойност 100 лв за пазаруване в Триа Сити Център.

Теглене: Победителите ще бъдат обявени на 14.02.14г. във фейсбук страницата на Триа Сити Център и на живо в ефира на радио Power FM.

*Триа Сити Център запазва правото си на промени.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара