Спечелете таблет Allview VIVA H8 Plus

Краен срок - 22 януари 2015

Разрешава се участието само с един (1) профил на човек, независимо от адреса на електронна поща , Facebook профила и/или адрес за кореспонденция, по време на периода на промоцията. Профилите на участниците няма да бъдат оценявани или отбелязвани по някакъв начин. Победителят ще бъде определен на основата на случаен избор между всички участващи.

Правилата на играта и наградата са както следва :

• За включване в играта участниците трябва да натиснат бутона LIKE на Facebook страницата на Allview България, да споделят играта на Facebook стената в профила си и да поканят приятелите си да се присъединят;

• Да попълнят и изпратят формуляра за участие . Попълването на формуляра за участие се счита за приемане от страна на участника на Общите условия на играта.

• Спечелете таблет Viva H8+!

Победителят ще бъде избран на 23.01.2015г., на случаен принцип от софтуер, предоставен от Facebook приложението Sweepstakes.

Името на победителя ще бъде обявено на 23.01.2015г. на страницата на Allview България във Facebook.

Победителят ще бъде уведомен по електронна поща на 23.01.2015г. Ако не можем да се свържем с победителя или той не потвърди желанието си да получи наградата в рамките на 14 дни от уведомлението, си запазваме правото да отменим награда на победителя и да изберем нов победител.

Наградата ще бъде изпратена на победителя в рамките на 30 дни след получаване на потвърждението.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара