Спечели Nissan X-TRAIL от Bulgaria Mall и getti!

Краен срок - 28 февруари 2015

Сканирай своята getti карта в периода 17 януари до 28 февруари в Bulgaria Mall и може да спечелиш страхотния Nissan X-TRAIL от рекламата с Миленита!

Щастливият късметлия ще бъде изтеглен на 5 март на сцената на Bulgaria Mall от 18:30 ч.

Право да участват в Играта имат всички физически лица, пребиваващи в България, които към датата на участие са навършили 18-годишна възраст и притежават валидна Гетти карта  ("Участник/Участници"). Информация за това как се получава Гетти карта може да се открие на www.getti.org и на бюро „Информация“ в България Мол (гр. София, бул. България 69).

За да участва в Играта, Участникът трябва в Срока на Играта да сканира своята Гетти карта по един от следните начини:

А) на касите в партньорските обекти на Гетти в България Мол  – Carrefour, Soho, Debenhams, Thang Long, Ola, Eurooptic, Benetton, Esprit, Estil Bags, iCorner, Spaghetti Company, Misaki, Max Telecom, PopUp Store;

Б) на бюро „Информация“ в България Мол – от 10.00 ч. до 22.00 ч.;

В) на бюро „Гетти“ в България Мол – от 12.00 ч. до 20.00 ч.

Една Гетти карта може да бъде сканирана до 5 (пет) пъти в един календарен ден в Срока на Играта. Една регистрация на Гетти карта означава едно участие в Играта.

Участниците могат да проследяват своя брой участия в Играта в он-лайн акаунтите си на www.getti.org, като участията са видни в деня, следващ регистрацията.

Участието в Играта не е обвързано със закупуването на каквато и да е стока или услуга или извършване на плащане или поемане на задължение от страна на Участниците, различни от посочените в тези Условия за участие.

Наградата в Играта е 1 (един) брой лек автомобил марка Nissan, модел X-Trail (2014 г.), 1.6 литра дизелов двигател, 130 к.сили, автоматична скоростна кутия, шаси: JN1JCAT32U0002504; двигател: R9MA410C046072.

Участникът, който печели наградата, се определя чрез жребий на произволен принцип от базата данни на всички участия посредством използването на специален софтуер на 05.03.2015 г. в България Мол, в присъствието на нотариус.

Ще бъде изтеглен един печеливш Участник и пет резерви. При невъзможност за осъществяване на контакт с първия изтеглен печеливш в рамките на 14 дни от датата на теглене (до 20.03.2015 г.), Наградата ще се връчи на следващия изтеглен резервен печеливш. Това правило се прилага многократно.

Наградата трябва да бъде получена в рамките на 30 (тридесет) дни от тегленето й в България Мол.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара