Спечелете най-обичаният продукт на Орифлейм

Краен срок - 25 януари 2015

Кой е най-обичаният продукт на Орифлейм? Знаем, че всъщност това не е много лесен въпрос, затова сме ви приготвили игра, в която да гласувате и да ни споделите мнението си. Наградата ще бъде именно продуктът, спечелил финалното състезание!

Целта на Играта е да стимулира потребителите във Фейсбук да споделят своето мнение за даден продукт и да гласуват за него, като дадат своя глас с специално разработената платформа в социалната мрежа. Всеки участник може да участва само с едно мнение и един глас за даден продукт всеки ден.

Всеки ден потребителите могат дават своя глас за предпочитания от тях продукт чрез чрез гласуване във Фейсбук играта, както и да споделят мнението си за него. Потребителите на Играта могат да избират и гласуват измежду два продукта дневно.

В рамките на периода на Играта, продукти от общо 4 категории, ще бъдат предложени за гласуване. Спечелилите съответните категории продукти ще се съревновават помежду си. Във финалната битка ще участват 2 от спечелили предишните кръгове на играта продукти.

Екипът на Орифлейм България ще определи печелившия участник чрез изтегляне на случаен принцип, в присъствието на трима членове на екипа. След това член на екипа ще се свърже с победителя с указания как да получи наградата си.

Наградата в тази Игра е този продукт, който спечели финалната битка и съответно е събрал най-много гласове. Наградата се осигурява от Орифлейм България.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара