Спечелете 3 освежаващи комплекта LOTTE Xylitol

Краен срок - 29 януари 2015

Кои са трите думи, които най-добре описват дъвки LOTTE Xylitol Aloe? Дай своето предложение в коментар и можеш да спечелиш свежа награда!

Участник в Играта може да бъде всеки, който „харесва“ страницата на Дъвки LOTTE Xylitol във Facebook. Участието в Играта не е обвързано с покупка.

Играта стартира на 23.01.2015 г. в 16:00 часа и завършва на 29.01.2015 г. в 16:00 часа. За да вземеш участие в играта, е необходимо да дадеш своя отговор с коментар под поста. В томболата участват само коментарите под поста във фейсбук страницата на Дъвки LOTTE Xylitol. Всеки участник има право да вземе участие в играта само веднъж.

Наградите са 3 освежаващи комплекта LOTTE Xylitol, като всеки един от изтеглените победители ще получи една награда.

На лотариен принцип ще бъдат изтеглени трима късметлии, дали своя отговор в коментар под публикацията, а техните имена ще бъдат публикувани на стената на фейсбук страницата на Дъвки LOTTE Xylitol на 29.01.2015 г. в 21:00 часа.

За да получи наградата си, Победителят се съгласява да предоставят в лично съобщение до Организатора (във Facebook) следните данни: своите имена, личен адрес (адрес за доставка на наградата), телефон за връзка.

Спечелилият участник е задължен в петдневен срок от известяването му като победител да изпрати лично съобщение до Дъвки LOTTE Xylitol. В противен случай той губи правото си на награда и бива заменен от следващ в класацията фен.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара