Спечели избрана дреха като се регистрираш в играта!


Краен срок - 31 декември 2015

Спечели избранa дреха като се регистрираш в играта!

На всеки 15 дни някой печели избран от него модел дреха от нашия онлайн магазин. Попълни данните долу и участвай и ти!

В кампанията може да участва всяко физическо ии юридическо лице, попълнило формуляра на уеб сайта на организатора.

За да участва в кампанията всяко заинтересовано лице трябва да попълни формата и да я изпрати към уеб сайта. Е-мейл адресът, попълнен от всеки участник, трябва да бъде потвърден с натискането на линк, който ще бъде изпратен на същия е-мейл адрес, след попълването и изпращането на формуляра. Участници с непотвърдени е-мейл адреси няма да участват в тегленето на печелившите.

Чрез участието си в кампанията участниците се съгласяват техните имена и снимка да се използват с рекламна цел при спечелване на наградата в случай, че организаторът на кампанията реши да промотира това.

Тегленето на печеливш потребител ще става веднъж на всеки 15 календарни дни, посредстом уеб базирания софтуер https://randomwinners.com/

Всяко теглене ще се става измежду всички регистрирани в кампанията, а не само на тези регистрирани в предхождащите тегленето 15 календарни дни.

Всеки изтеглен печеливш ще спечели 1 (един) брой избран от него продукт от избрана от него категория на уеб сайта FashionMix. Левовата равностойност на продукта е равна на крайната му цена, посочена в уеб сайта към момента на избора, направен от потребителя.

Организаторът на кампанията ще осъществи контакт с печелившите по имейл, използвайки имейла за контакт, предоставен от тях при попълването на формуляра на играта в рамките на  до 3 (три) работни дни от определянето му.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара