Споделете целувка и спечелете двойно легло за празника на влюбените

Краен срок - 8 февруари 2015

Красиво, удобно и специално за деня на влюбените - легло MALM и матрак MATRAND може да бъде твое.

Участник в Играта е всяко физическо лице, което в периода от 30 януари до 8 февруари 2015 година включително е харесало (Like) официалната страница на ИКЕА България във Facebook и е споделило с #споделицелувка на стената на тази страница снимка, която отговаря на изискванията в т. 5 от Правилата.

Всяко лице има право да участва в Играта само чрез 1 (един) Facebook профил.

Играта се състои от два етапа. Първият етап се провежда в периода от 30.01.2015 г. до 08.02.2015 г. вкл. Вторият етап се провежда на 14.02.2015 г. от 17:00 часа в магазина на ИКЕА на ул. „Околовръстен път“ в град София.

Участието във втория етап на Играта се определя чрез томбола измежду всички участници с валидно участие в първия етап. Томболата се тегли на 10 февруари 2015 чрез независима софтуерна програма. За участие във втория етап на Играта се избират трима участници, както и три резерви. Резултатите от томболата се посочват в  интернет-страницата www.facebook.com/ikeabulgaria.

Наградата от Играта е  1 /една/ предметна награда, както следва:

1бр. високо легло MALM (артикулен номер на продукта 299.315.96), 1бр. подматрачна рамка SULTAN LUROY (артикулен номер на продукта 501.602.08) и 1 бр. матрак MATRAND (артикулен номер на продукта 102.721.75) .

Участниците, спечелили участие в следващ етап от Играта, следва в срок от 4 дни (до 12 февруари включително) да изпратят лично съобщение на официалната фен страница на ИКЕА България във Facebook с трите си имена по лична карта, както и трите имена по лична карта на партньора си, за да потвърдят своето участие във втория етап.

Избраните за участие в следващ етап от Играта, могат да участват за спечелването на наградата само заедно със своя партньор. Играта за спечелването на наградата ще се проведе в магазин ИКЕА на адрес гр. София 1756, ул. "Околовръстен път" № 216 на 14 февруари 2015 от 17:00ч. За да потвърдят самоличността си, участниците е необходимо да представят документ за самоличност, съответстващ на данните по т. 6.1.

Играта за спечелване на наградата представлява състезание между трите участващи двойки по най-бързо сглобяване на високо легло MALM. Двойката, която сглоби леглото за най-кратко време, го получава като награда.

За получаването на наградата се подписва приемо-предавателен протокол. Наградата се получава лично от участника, срещу представяне на лична карта. „Хаус Маркет България” АД има право да провери дали самоличността от личната карта съвпада с данните по т. 6.1. в деня на провеждане на състезанието.

Организаторът не поема разноските по транспорт и доставка на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара