Избери най-доброто от Bosch и спечели домакински уред

Краен срок - 28 февруари 2015

Избери най-доброто от Bosch. Можеш да спечелиш награда, като харесаш страницата ни и споделиш снимката на любимия си уред.

Всеки желаещ да участва в играта трябва да хареса страницата ни “Bosch Домакински уреди“ и да сподели снимката на любимия си уред от четирите категории, публикувани в албумите „Комфорт“, „Дизайн“, „Иновация“ и „Енергийна ефективност“.

Правила на участие:
Играта започва в 00.00 часа на 15 януари 2015 година и приключва в 23.59 часа на 28 февруари 2015 година.

Наградите са домакински уреди на марката Bosch, както следва:
-цитрус преса
-миксер
-чопър
-пасатор
-парна ютия

Организатор на играта „Избери най-доброто от Bosch.” са ”БСХ – Домакински уреди България”, които осигуряват финансирането й, вкл. наградите за определените победители.

Играта се провежда на територията на Република България, чрез създадената за това страница във Facebook “Bosch Домакински уреди“.

Право на участие имат всички физически лица, граждани на Република България , които са навършили 18 години. В конкурса нямат право да участват служители на БСХ – Домакински уреди България, както и членовете на техните семейства.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 5 март 2015 година. Контакт с тях ще бъде установен по Facebook за получаване на име, адрес и телефон. Наградите ще бъдат изпратени с куриер в рамките на две седмици.

Успех в домакинските приключения и късмет в играта ни!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара