Спечелете б-е-е-е-зброй награди от “Овцата Шон”: 20 двойни билета, 50 раници, 30 календара за стена

Краен срок - 9 февруари 2015

Наближава премиерата на филмовото приключение на овцата Шон и другите обитатели на фермата му, а "Детски Дневник" и "А Плюс Синема" дават възможност на читателите да спечелят 20 двойни билета за филма и още куп оригинални награди в общата си игра "Овцата Шон: Филмът".

Награди:

20 двойни билета за "Овцата Шон: Филмът";

30 каленара за стена със снимки от филма и плакат;

50 брандирани раници.

Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа" (в id.capital.bg - може да се регистрирате тук).

Преди да отговорите на въпроса, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.

Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

Всеки участник може да отговори на въпроса, зададен в рамките на Играта, само един път. Затова, когато избере отговор от предложените варианти и натисне бутона "Отговори", отговорът му се регистрира от системата и повече не може да бъде променян.

Единствено участници, дали верен отговор на въпроса, включен в Играта, имат правото да се борят за обявените награди.

Печалбите се разпределят чрез жребий след края на Играта и имената на победителите ще бъдат обявени в публикация на www.dnevnik.bg/ на 10 февруари 2015 г.

Тегленето на наградите се извършва в присъствие на представители на организаторите.

Победителите в Играта се уведомяват за наградата си  чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по електронна поща, същият е длъжен в 2-дневен срок да се свърже с организаторите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара