Спечелете 20 000 кристални сърца "Сваровски" от Престиж

Краен срок - до изчерпване на промоционалните количества

Участието в играта е обвързано с покупка на който и да е от следните промоционални продукти, предлагани от Организатора /“Продуктите“/, а именно:

–целия асортимент на тунквани бисквити, с марките Мираж и Траяна: Мираж с плодов пълнеж ягода 240гр, Мираж с плодов пълнеж малина 240гр, Мираж с плодов пълнеж къпина 240гр, Мираж с плодов пълнеж боровинка 240гр, Мираж с плодов пълнеж смокиня 240гр, Мираж Макси с плодов пълнеж ягода 336гр,Траяна 190гр, Траяна Какао 190гр, Траяна Портокал 190гр, Траяна Ябълка и Канела 190гр, Траяна Макси 285гр.

Наградата представлява бижу - кристална висулка за колие с оригинален кристал, произведен от Сваровски АГ, Австрия. Всяко бижу е придружено от сертификат за произход и гаранционна карта и е индивидуално опаковано в прозрачно фолио.

Осигурените награди са общо 20000 кристални сърца от „Сваровски“, които са разпределени измежду всички налични количества от Продуктите на случаен принцип.

Във всеки печеливш Продукт може да се намери само един брой награда.

За да участва в играта, участникът трябва да закупи който и да е от Продуктите.

След покупка участникът трябва да отвори опаковката на Продукта, за да разбере дали в Продукта му има скрита награда, като я потърси под опаковъчното фолио на закупения Продукт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара