СПЕЧЕЛЕТЕ 100 едномесечни комплекта за тънка талия от Vitaslim!

Краен срок - 18 януари 2015

Грабнете един от 100 специални месечни пакети Vitaslim LIGHT!

След обилното хапване по празниците хората масово прибягват към свирепи диети. Малко от тях обаче знаят, че честите и агресивни ограничения всъщност забавят метаболизма. Затова не просто килограмите се връщат, ами стават „неразделна част“ от фигурата ни.

В началото на тази година Vitaslim, като най-предпочитана и препоръчвана марка, реши да помогне на 100 българи да се отърват от килограмите по здравословен начин. На щастливците, определени чрез жребий, ще бъдат раздадени по 3 опаковки Vitaslim LIGHT (достатъчни за един месец). Като допълнителен бонус те ще получат режим за прием, съвети от проф. д-р. Донка Байкова за здравословно ежедневно хранене и възможността за допълнителна консултация със специалист.

Регистрирайте се и вземете всичко необходимо, за да влезете в новата година по-стройни и усмихнати!

Участие:

За да спечелите е достатъчно да се запишете за участие чрез имейл формата по-долу.
В полето „Съобщение“ трябва да попълнете причината, поради която желаете да се включите.
Всички полета са задължителни и са необходими за връзка с победителите!

Награди:

100 от участниците ще грабнат по един комплект съдържащ 3 кутии Vitaslim LIGHT + съвети за прием и препоръки за здравословно ежедневно хранене от проф. д-р. Донка Байкова. На разположение на спечелилите ще има специалисти за допълнителни консултации в процеса на отслабването.

Доставки на наградите ще бъдат извършвани на територията на цяла България за сметка на Vitaslim.

Победители:

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на произволен принцип и ще бъдат обявени тук, на сайта ни в секция „ИГРА”, на 19.01.2015 г. от 15:00 часа. Победители, които не са потърсили своите награди в срок от една седмица (до обяд на 26.01.2015 г.), губят своите права.

Моля, не участвайте многократно. Едно име се брои само веднъж. В играта „Спечели здравословно отслабване” могат да се включат всички на възраст над 18 г. Участието не е обвързано с покупка на продукта. Награди ще се раздават само на територията на България.
За контакти: igra@vitaslim.bg


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара