Спечелете 2 броя PlayStation®4 с играта DRIVECLUB® и 10 кутии с вафли Мура!

Краен срок - 28 януари 2015

МУРА отново те предизвиква!

Покажи ни какъв е твоят начин да се забавляваш с приятелите ти, като ни изпратиш снимка в коментар под този пост.

Един от вас ще спечели PlayStation®4 с играта DRIVECLUB®, а 10 ще получат кутия с вафли Мура!

Наградите, коитомогат да бъдат спечелени при участие в Играта, са една от 10(десет) броя кутии свафли МУРА® или една от 2 (два) броя големи награди – конзола PlayStation®4 с игра DRIVECLUB®

Участието в Играта не е обвързано със закупуването на продукти МУРА®.

На 19.01.2015г. ще бъде даден старт на играта на Фейсбук страницата на МУРА®, като хората ще бъдат подканени дасподелят своя снимка, изобразяваща твоя начин да се забавляваш с приятелите си.

За да се включитев Играта, Вие трябва да качите снимка под зададения пост. Всеки, качил снимка впериода от 12:00ч. на 19.01.2015 до 12:00 ч. на 28.01.2015 г., ще се счита за участник в Играта. Потребители, качили снимка след 12:00 ч. на 29.01.2015 г., няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в лотарията.

След изтичане активния период на Играта, посочен по-горе, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени двама печеливши, които ще спечелят по една голямата награда - конзола PlayStation®4 с игра DRIVECLUB® и още 10 печеливши, които ще спечелят по една кутия с вафли МУРА®

Имената напечелившите ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на МУРА®.

За даполучат наградите си, печелившите ще трябва да предоставят имената си, адрес задоставка на наградата, имейл и телефон за връзка, като изпратят данните наимейл: nestle.bulgaria@bg.nestle.com или като лично съобщение на фенстраницата  МУРА® във Фейсбук до 31.02.2015.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара