Kулинарен конкурс "Впечатли съперника"

Краен срок - 15 февруари 2015

Конкурс за всички любители кулинари,които имат желание да се изправят на вкусен дуел. Тяхната цел е да впечатлят всички съперници с вкусна рецепта и снимка, за да грабнат страхотната награда на Jolie. Най-важното условие е да обичате вкусната и красива храна.

За да се включите в конкурса изпратете САМО ЕДНА снимка и рецепта на приготвено и снимано от вас ястие. Ограничение във вида и категорията на рецептата няма. Постнете ги на стената на страницата "Манджичките на Jolie" заедно със заглавие на рецептата, две имена и населено място.

Всички одобрени рецепти ще бъдат добавени в албума на конкурса, където всеки може да следи участието и броя им.

Там те ще бъдат записани с имената на автора и заглавието на рецептата.

Администратора не носи отговорност за откраднати рецепти и снимки, но при сигнал ще се съобрази, ако бъдат изложени доказателства за измама.

Краен срок за изпращане на рецептите: 15.02.2015 г. (включително)

Наградата - голям кухненски нож с щампована картинка на острието + пластмасова голяма лъжица с дупка + силиконова форма за сладкиш "мече". Тя ще отиде само при един от вас!

Победителят определяте вие участниците. След края на срока за изпращане на рецептите обявен по-горе, всеки участник е задължен да посочи името на съперника, чиято рецепта най-много го е впечатлила. Трябва да го направи на ЛС (лично съобщение) на страницата, за да се запази вота таен до края на конкурса. Има право да посочи само един кулинар за когото да даде своя глас. Не може да избира себе си! Участник, който не желае да посочи съперник за носител на наградата се изключва от надпреварата независимо от броя на гласовете събрани за него от останалите.

Краен срок за изпращане на имената на съперниците: 20.02.2015 г. (включително)

След този срок в албума на конкурса и на главната страница ще бъде обявен победителя и носител на наградата. Заедно с това ще бъдат публикувани всички гласове на участниците, за да се избегнат манипулации и недоразумения. При равен брой гласове ще се тегли томбола,за да се определи победител.

Развихрете фантазията си, изберете най-добрата си рецепта и се пригответе за кулинарна битка. Само тогава ще накарате опонентите ви да се "влюбят" истински във вашата чиния!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара