Станете истински герой на рисунките и спечелете страхотни награди от "Героичната шесторка"

Краен срок - 29 януари 2015

От 23-ти януари на големия екран пристига най-добрият екип от супергерои, който сте виждали някога. Те ще докажат на всеки от нас, че стига да имаш мечтите и смелостта, можеш и ти да бъдеш супергерой и да защитиш целия свят. Защо ли? Защото преди да станат герои, те са чудесен екип от суперзубъри. Запознайте се с Хиро Хамада и неговите приятели – Фред, Меден Лимон, Гоу Гоу Тамаго, Уасаби и най-важният член на „Героичната шесторка“ – симпатичният, но тромав робот Беймакс. Вижте как със своя невероятен ум Хиро ще използва най-добрите качества на своите приятели и ще ги превърне в тяхно оръжие, за да могат те да защитят не само родния си град, но и целия свят. Но какви точно ще бъдат тези оръжия, дали Беймакс ще стане най-силният робот на света и как точно ще се справят със злото в лицето на лошият Йокай ще разберете само ако се присъедините към екипа на „Героичната шесторка“ от 23-ти януари в кината.

И понеже сигурно като нас с нетърпение очаквате тази „героична“ дата, ви предлагаме също в духа на филмчето да станете едни истински герои на четката и молива. Както може би сте забелязали, Беймакс е много симпатичен, но е целият бял. На него така разбира се му харесва, но ние си мислим, че с малко повече цвят би изглеждал по-заплашителен и силен. Затова заедно с нашите любезни партньори от „Форум Филм България“ ви предлагаме да участвате в конкурса посветен на „Героичната шесторка“ и най-вече на Беймакс. Затова вложете всички ваши скрити суперсили и ни нарисувайте Беймакс, но не обикновен, а цветен и красив, какъвто вие си го представяте. А за вашия талант с „Форум Филм България“ сме ви приготвили страхотни награди от филма: тениски, колекционерски карти, пъзели, хвърчила, Беймакс фигури.

Изпратете ни една или две рисунки на info@az-deteto.bg до 29-ти януари, като не забравяте към тях да напишете и вашите име, фамилия, навършени години и населено място!

Пожелаваме ви много героично вдъхновение и ви очакваме!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара