Спечелете три таблета, тениски, аниме аксесоари и още много награди

Краен срок - 10 юни 2015

Ето и част от наградите:

Голямата награда предстои да се обяви!
3 бр таблети - това ще са месечните награди.
10 бр Аниме аксесоари - ключодържатели, медальони и др.
5 бр тениски Hate Hero;
12 бр флакони 94;
10 маркера на OTR;

CE toy /чете се зий той/ е артистична платформа, създадена за да развива и подобрява творческите способности на хора от 9 до 99 години. Това е първата подобна идея, реализирана някога в България.

CE toy се състои от 11 мини части и трябва да бъде сглобена. Резултатът е малка играчка, която служи като арт платформа. Тя може да бъде нарисувана, оцветена или декорирана посредством спрей, маркер, боя или други средства. CE toy e изработена от специален материал – пластмаса, която позволява пълноценното и оцветяване да бъде трайно. Материалът е напълно безвреден. Играчката не е подходяща за деца под 3 години.

Използвайки бял спрей или друга трайна боя, визията на CE toy може да бъде променяна многократно. За най-добър ефект могат да бъдат използвани продуктите на MTN – 94 или Hardcore, On The Run или GROG.

Чрез тази игра, ние от „На Тъмно”, искаме да провокираме младите хора да покажат своите арт способности и таланти. Освен това искаме да ги провокираме да посетят различни места, да извършат необичайни за тях дейности, да изпълнят атрактивни задачи, които при други условия, не биха направили. Друга важна задача на играта е общуването. Чрез CE toy, ние ще създадем нови контакти, запознанства и приятелства на територията на България и извън нея.

„На Тъмно” организира първата по рода си социална арт игра. За целта всеки участник трябва да си закупи 1 бр CE toy и да изпълни няколко условия / описани по долу /. Целта на играта е да поощри и развие творческите умения на младите хора. Освен това чрез специални задачи, публикувани на страницата https://www.facebook.com/CEplanetBG?ref=bookmarks  всеки участник и неговия CE герой ще бъдат провокирани да извършват различни дейности, да посещават различни места, да изпълняват определени задачи. За това реалните им собственици ще получават точки. За някои от задачите ще има награди, за други ще се получават поощрения.
Играта ще се проведе в 3 етапа:

1 етап – закупуване и оцветяване на CE toy – (В МОМЕНТА!) Всеки участник трябва да закупи и декорира своя герой. Трябва да му измисли име и характер, да го снима и да го регистрира в страницата на CE Planet – България във FB.

2 етап – социализиране и активиране на CE героя – (В МОМЕНТА!) г. всеки участник трябва да „разхожда”, „включва” и активизира своя герой според зададените задачи. Може да проявява лична инициатива и да измисля други интересни места или събития, където да води своята играчка. Задължително трябва да снима CE toy и да качи снимката в страницата във FB. Затова ще получава точки. Колкото по-активен е участникът, толкова повече точки ще има.

3 етап – гласуване в интернет и обявяване на победител – (предстои). Първите 10 участника, събрали най-много точки през трите месеца, отиват на финал. Техните CE герои ще бъдат представени и подложени на гласуване. Който събере най-много гласове ще спечели играта и голямата награда на CE Planet – България.

ВАЖНО!
Приятели, имаме много награди за раздаване, а за тази цел очакваме да сте по-активни в предизвикателствата, които даваме. Всяка седмица ще постваме по едно във фейсбук и с нетърпение очакваме вашите снимки. Не се притеснявайте, ако чак сега разбирате за играта - може да се включите във всеки един момент, но трябва да изпратите снимки от предишните предизвикателства, ако искате да вървите рамо до рамо с другите участници.

Първо предизвикателство към участниците (23-30 март)- изпрати снимка със CE toy на любимо място в твоя град! Максимален брой точки - 10.

2-ро предизвикателство е посветено на Великден (9-19 април) - максимален брой точки - 10.
Очакваме вашите цветни снимки.

3-то предизвикателство - "Знам какво направи миналия уикенд". Снимки може да изпращате от 23 до 28 април! Максимален брой точки - 10.

4-то предизвикателство  - CE toy На тъмно. Максимален брой точки - 10! Снимки изпращайте от 7 до 14 май.

5-то предизвикателство   CE toy приключение - обърни се на ляво и направи 2 крачки. Къде си
сега - щракни една снимка с твоя герой. Максимален брой точки - 10! Снимки изпращайте от 20 до 27 май.

6-то предизвикателство - Заведи ме на най-зеленото място. Максимален брой точки - 10! Снимки изпращайте от 2 до 10 юни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара