Стани момичето на Tiger и спечели фотосесия в Playboy или ваучер за H&M

Краен срок - 4 януари 2015

Какво-какво?! Да, съвсем наистина. Качи ни своя актуална снимка в цял ръст (не гола) на стената, напиши от кой град си и на 8 януари можеш да спечелиш 1 от 3 професионални фотосесии, а най-яката мацка ще бъде публикувана на страниците на Playboy. Яко, а?

• Критерии за снимките:

Снимките трябва да дават възможност на журито да прецени физическите характеристики на участника. Препоръчително е снимките да представят участника в цял ръст по бански костюм.

• Избор на печеливши:

Печелившите участници ще бъдат избрани от жури, съставено от представител на организатора, обслужващата го агенция и професионален фотограф. Журито ще се води от собствените си критерии за красота, излъчване, сексапил и фотогеничност.

Печелившите участници ще участват в професионална еротична фотосесия. Стилистиката ще бъде обсъдена в детайли между тях, фотографа и Организатора. При появата на съществени различия в очакванията на Организатора и желанието на печеливш участник относно стилистиката на фотосесията, Организаторът си запазва правото да избере друг участник, който да участва във фотосесията и да спечели голямата награда - публикуване на снимка в българското издание на Playboy.

Печелившите участници получават кадрите от фотосесиите. Те могат да ги използват по свое усмотрение без съгласие на Организатора, освен за рекламни и търговски цели, когато трябва да бъде поискано съгласието на Организатора.

Печелившите на 2-ра и 3-та награда се определят по следната механика:

- Журито избира двама участника, които биват подлагани на гласуване от феновете на страницата https://www.facebook.com/TigerEnergyDrinkBG. В края на гласуването 2-ра награда се печели от участника, събрал повече коментари в своя полза.

След обявяването на избора на журито печелившите участници трябва да се свържат с Организатора чрез изпращане на лично съобщение до страницата https://www.facebook.com/TigerEnergyDrinkBG в седемдневен срок. При изтичане на този срок Организаторът има право да избере друг участник, който да спечели съответната награда.

Награди:

1во място – Професионална фотосесия и публикация в списание „Playboy“  ( Българско издание)

2ро място – Професионална фотосесия и ваучер за покупки в магазини H&M на стойност 100 лева.

3то място – Професионална фотосесия

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара